Gebelikte saç boyatmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brown

Yeni Üye
Her hamile kadının merak ettiği bir başka soru
Gebelikte saç boyatılır mı bebeğe bir zararı olur mu

Ozge567

Aktif Üye
Kimyasal olduğu için etki edebilir bunun için dogum 'dan sonra yaptırmak daha mantıklı yada dipten degil bi kısmını yatırırsanız etki etmez deriye geçmedi için

Aslinaz

Aktif Üye
Hamilelikte boyatilirken kokusunu soludugumuz icin ve deriye etmesinden oturu pek onerilmiyor.

Sinsirella

Üye
Gebe olduğumu bilmeden boyatmış bulunmustum.. Cok üzüldüm. Doktorum sıkıntı olmaz demisti. 5. Ayda boyatabilirmiyim diye sordum, tabiki sadece maske tak dedi.
Boyattim 😎🥰
Doktora sormakta fayda var. Belki bebegin birseylerine göre boya yasağı koyuyor olabilirler.

ozlemm

Aktif Üye
son aylarda belki olabilir ama bitikisel boya kullanmıştı benim bir arkadaşım. kuaförler tavsiye etmişti önce doktora daha sonra kuaförünle konuşabilirsin

burcin

Yeni Üye
6 ay itibariyle boyanabilir. maske takılırsa daha sağlıklı olur kokudan etkilenmemek için

Dilara

Uzman Üye
Ben hiç boyamadım ama boyatanlarvar şimdi 8 aylık bebeğim var emmiyor kendim platin sarıya boyadım çok güzel oldu
Bu arada evde kendim platine boyamak istiyorum diyenler banasorabilir ustası oldum artık sarinin
Hem hamileyken sac kestirmeyinderler eskiler çocuğun yolunu kesermiş ben hiç kestiremedim

Son düzenleme:
Bende üç aydan sonra boyattım doktorum izin vermişti tabi doktor onayı önemli herhangi bir sorun yoksa doktor onay veriyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...