Arkadaşlar gebelikte şeker yüklemesi yaptırdınız mı bana çok saçma geliyor siz ne dusunuyorsunuz
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar gebelikte şeker yüklemesi yaptırdınız mı bana çok saçma geliyor siz ne dusunuyorsunuz
@elif Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2022 #2 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar gebelikte şeker yüklemesi yaptırdınız mı bana çok saçma geliyor siz ne dusunuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben. Hiç yaptirmadim şeker yuklemesi
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar gebelikte şeker yüklemesi yaptırdınız mı bana çok saçma geliyor siz ne dusunuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben. Hiç yaptirmadim şeker yuklemesi
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2022 #3 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar gebelikte şeker yüklemesi yaptırdınız mı bana çok saçma geliyor siz ne dusunuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben yaptırmadım
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar gebelikte şeker yüklemesi yaptırdınız mı bana çok saçma geliyor siz ne dusunuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben yaptırmadım
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2022 #4 Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar gebelikte şeker yüklemesi yaptırdınız mı bana çok saçma geliyor siz ne dusunuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Banada saçma geliyo
Aysima12' Alıntı: Arkadaşlar gebelikte şeker yüklemesi yaptırdınız mı bana çok saçma geliyor siz ne dusunuyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Banada saçma geliyo
M Mieyar Uzman Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 10 Temmuz 2022 #5 Canan Karatay hoca asla ama asla yaptırmayın dedi ben o kadının sözlerini hep dinlerim 3 çocuğuma da yaptirmadim
Canan Karatay hoca asla ama asla yaptırmayın dedi ben o kadının sözlerini hep dinlerim 3 çocuğuma da yaptirmadim
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #6 Mieyar' Alıntı: Canan Karatay hoca asla ama asla yaptırmayın dedi ben o kadının sözlerini hep dinlerim 3 çocuğuma da yaptirmadim Genişletmek için tıkla ... Evet bende ilkinde yaptırdım ikincide yaptırmadım banada çok saçma geldi
Mieyar' Alıntı: Canan Karatay hoca asla ama asla yaptırmayın dedi ben o kadının sözlerini hep dinlerim 3 çocuğuma da yaptirmadim Genişletmek için tıkla ... Evet bende ilkinde yaptırdım ikincide yaptırmadım banada çok saçma geldi