Gelin kaynana 🤦‍♀️🤷‍♀️

Adileanne

Üye
Kayınvalidelerinizle ne gibi problemler yaşadınız arkadaşlar ve hala yaşıyormusunuz nasıl üstesinden geliyorsunuz??

Ben 13 yıllık evliyim kaçarak evlendim birde yaşamadığım dert çile acı kalmadı bana yapmadığı kötülük kalmadı anlatsam zaten hayatım kitap olur🤷‍♀️ama başa çıktım başardım ha hala çekiyormuyum evet ama en azından başa çıkmayı öğrendim

Obelyag

Üye
Gelin kaynana mevzusu çok derin... Sorun yaşamayan yoktur herhalde ben mesela çok iyi niyetli biriyim kayınvalidemi çok severdim ama bir kaç şeyini duydum arkamdan konuştuğunu hatta telefonda mesajlarını gördüm o günden bu yana mesafem var ve asla mesafemi bozmam

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bence de yoktur her gelin kayana tartışmıştır yada kırılmıştır birbiribe burada en önemli olan şey ise eş desteğidir eşiniz size destek olursa kimse size bişe diyemez ama eşinizden de o desetği görmeseniz yada annesini korusa kaynanlar kendinin hep haklı hisseder yaptıkları yanışlar hep doğur gelin onlara eş desteği çok önemli oyuzden

Bence her insan duymuştur kaynanasını arkasından konuştuğunu

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Zaten evlatlarının iyiliğini mutlu olmasını isteyen kişi arkadanda konuşmaz

Melekanne

Yeni Üye
Insan ikili ilişkilerinde mutlaka sorunlar oluşmaktadır.Tarihi ilk yazıtlarda sümer tabletlerinde bile oğluna büyü yapıldığını öne süren bundan oğlunun eşini suçlayan yazıtlar mevcuddur.ailede baba oğul ile,anne kız ile sorunlarda yasarlar.Gelin kaynana temasının öne çıkmasında ki etkenlerden biri dedikodu,huzursuzluk ile beslenen çevrenin olmasıdır.Ayrica saygı,empati duygularini karşılıklı geliştiren bireyler anlaşabilir.

Kubra06

Yeni Üye
İnsanlıkla ilgili bişey şükür şuzamana kadar bişey olmadı bundan sonra da olmaz bende çok çekinmiştim ama kendi kızından daha çok bana ilgi gösteriyor

hemsireanne

Yeni Üye
Kayınvalide sorunu yaşamadım. Kendi kızından ayrı tutmaz.
Bazıları da yapısı gereği geline karşı canavar oluyor 🤷🏼‍♀️