Göğüslerim Çok Sarkık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilara

Uzman Üye
Kizlar bu durumdan çok müzdaribim iki cocuk doğurdum ama iki si de 1 buçuk ay emdi göğüslerim berbat durumda. Yaşlı kadının bile benden güzeldir yani o biçim. Böyle sarkık buruşuk bir şekil aldı. Sarkık göğüsler için ne yapmalıyım, ameliyat olmaya durumum müsait değil maddi olarak sizin bir taktiginiz var mı ya da ben şunu kullandım düzeldi diyebileceğiniz?

Lovemam

Yeni Üye
Canım emzirmekten olmamıştırtır o kilo falan kaybettin mi yağ dokusu bozulmuş olabilir egzersiz ve soğuk suyla yıkamayı öneririm

Durudamla

Aktif Üye
Kilo kaybından oluyor canım o genede bi uzmandan yardım almanı öneririm egzersiz de önemli ama doğru egzersiz daha önemli. Ve sürekli olarak da destekli sütyen kullan kaldırsın sıksın biraz

Mervekorkmaz

Yeni Üye
Bende yaşadım aynı sorunu cok kilo aldim cok fazla sutum oldu 2 ay emzirdim sutum gitti ve ben cok zayifladim buruş buruş mu desem sisirilip sönmüş balon mu desem ne desem bilemedim. Zamanla duzeliyor tabi egzersiz yapmak gerekir internetten videolar izleyebilirsiniz ama gogusun toparlaması zaman alıyor bir de kilo aldıkça da toparlıyor...

Dilara

Uzman Üye
Kilo kaybından oluyor canım o genede bi uzmandan yardım almanı öneririm egzersiz de önemli ama doğru egzersiz daha önemli. Ve sürekli olarak da destekli sütyen kullan kaldırsın sıksın biraz
Egzersiz yapmaya hiç vaktim yok canım iki tane çocuğum var ve evin hakkindan zor geliyorum mecbur hep destekli sütyen kullanıyorum inşallah zamanla düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...