Hamile iken çok yiyince bebegim çok kilo alır düşüncesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ozge567

Aktif Üye
bunu bizzat düşündüm ilk iki ay 1er kilo aldim. gayet guzel yemeye devam dedim kendimce yedikçe yedim ve 3 aya girince o ay icin tam 6 kilo almıştım. doktorumun sesini ve bakışını hiç unutamadım direk dedi diyetisyene nasıl olucak bu doğum dedi gık diyemedim çünkü yemiştim herşeyi. Bu yüzden hamile iken diyetisyene gitmis biri olarak sağlıklı beslenme aynı zamanda düzenli uyumayı tavsiye ediyorum çok yiyipde kilo almayan hamile varmi bunuda merak etmiyor degilim yiyip kilo almayan annelerimiz var mı acaba yada benim gibi düşünen hikayesi olan annelerimiz?

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bence o düşünce yanlış örenk vereyim arkadaşım da bayağı kilo almıştı hamiliğinde o da diyete başlamıstı doğum yaptığında ise bebeği çok zayıftı baska ornek veryim çok zayıf hamile gördüm tanımasan bilmesin hamile olduğunu ama doğum yaptığında ise bebeği gayet iyidi kilosu

Ozge567

Aktif Üye
Bence o düşünce yanlış örenk vereyim arkadaşım da bayağı kilo almıştı hamiliğinde o da diyete başlamıstı doğum yaptığında ise bebeği çok zayıftı baska ornek veryim çok zayıf hamile gördüm tanımasan bilmesin hamile olduğunu ama doğum yaptığında ise bebeği gayet iyidi kilosu
Kişiden kişiye değişiyor ozaman hamile iken diyetisyene gidiliyomus öğrendim böylece:)

ozlemm

Aktif Üye
kesinlikle ikisinin bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum keza çok değil ama yararlı şeylerin yenilmesini tercih ederim

Gulsen

Aktif Üye
Ilk gençliğimde 6 kilo ikincide 8 kilo aldım çok yemedim sadece bebeğime yararlı şeyleri yemeye çalıştım

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Tabiki öyle olmuyor. Bebeğin kilo alması birazda genetik diye düşünüyorum ama sağlıklı beslenmekte şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...