Hamile Kalmak İçin En Önemli Etken

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Defne

Yeni Üye
Hamile kalmak için eğer sağlık sorununuz yoksa en etkili yol psikolojidir. arkadaşlar ben 2 bebek kaybettim, doktorlara gittim falan falan en sonunda psikoloğa gittim bana işe gir çalış kendini oyala kafana takma dedi. 1 yıl uğraştığım halde olmamıştı. İşe girdim 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim yani sözün özü kafaya takmayın hatta mümkünse unutun kendinizi yorun ki düşünmeyin 😉 dilerim herkes tadar bu mükemmel duyguyu...

Ecece

Aktif Üye
Orası kesin. Çünkü hep uzmanlar söylüyor kendinizi hazır hissettiğinizde yapın diye. Çünkü vücudun tüm fonksiyonları beyine bağlı. O sağlıklı olmalı, düşünmeli ki diğer organlar da sağlıklı çalışsın

Medine

Aktif Üye
Aynen oyle bi psikolejik doktora gitmenizde fayda var .olmayanlara alah nasip etsin

A

Ayşenur

Ziyaretçi
Kesinlikle katılıyorum. Hatta yıllarca hamile kalamayan ve bir süre düzenli yaşamdan sonra hamile kalan çok kişi var. Önce kendini ona hazır hissetmek çok önemli

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Hamile kalmak için eğer sağlık sorununuz yoksa en etkili yol psikolojidir. arkadaşlar ben 2 bebek kaybettim, doktorlara gittim falan falan en sonunda psikoloğa gittim bana işe gir çalış kendini oyala kafana takma dedi. 1 yıl uğraştığım halde olmamıştı. İşe girdim 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim yani sözün özü kafaya takmayın hatta mümkünse unutun kendinizi yorun ki düşünmeyin 😉 dilerim herkes tadar bu mükemmel duyguyu...
Stres her güzel şeyi engellediği gibi hamileliği de engelliyor. Çalışmak çok iyi gelmiş size kutlarım. Doğru karar vermişsiniz

busra

Aktif Üye
Iki tarafında hem piskoloji hemde tedavi acısından adım atması çok önemli bu süreçte stres azaltilmali tek tarafa sorun yüklememeli bence

Fatmanur

Üye
İyi akşamlar hamile kalmak isteyen anne adayı regl döneminin bittiği ilk hafta daha çabuk hamile kalabilirsiniz çünkü yumurtalıklar temizlediği için daha güzel çalışır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...