Hamile Olduğunu Farketmemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozlemm

Aktif Üye
Geçen gün bir tv programında izledim. İnsanlar hamile kaldıklarının farkında olmuyorlar ve bunu doğumda öğreniyorlar. Hamilelik belirtileri o kadar çok ki sizce de anlaşılmaz mı ki 9 ay uzun bir süre. bunun mantıklı açıklamasını düşünürken kuzeniminde 6 aya kadar farketmediğni öğrendim. Sizce böyle bir durumun mantıklı açıklaması olabilir mi? ben o kadar çok belirti yaşadım ki yaşamayanları anlayamadım ne dersiniz..

Aslinaz

Aktif Üye
Her insanda hamilelikteki her belirti belli olmaz olan belirtileri de belki günlük hayattan zannetmis de olabilirler 6 aya kadar bebegin hareketlerini karin gurultusu falan da zannetmis olabilirler ama 9 aya kadar anlasilmamasi mumkun degil karnı kocaman olur tekmeler iyice anlaşılır biçimde hissedilir 9 aya kadar farketmemek imkansız bence

deniz1987

Üye
ben de çok belirti yaşadım, tamam üzerine görme denilen adetin devam etmesini falan duydum ama, hakikaten 9 ay çok uzun bir süre. bana da inanılır gibi gelmedi :)

Sinsirella

Üye
Ninelerim anlatir hep, önceden bilmezlermis, dogurmaya yakin öğrenirlermis, aklima o geldi 😊😊 hatta simdi anlatıyorum mesela seker yüklemesi ikili tarama şu bu filan, sasiriyorlar, biz bi doguma gittik hastaneye cinsiyetini bile dogunca ogrendik diyorlar.. Cok garibime gidiyor.
Hadi o eski zaman imkansızlık diyelimde, simdi farketmeyenlere ayri bi sasiriyorum.

Dilara

Uzman Üye
Bende her hamileliğimde üstüne gördüm bildiğiniz geldi adetim ama ikisini de öğrendiğimde altı haftalık ti

Ecece

Aktif Üye
Yok artık. Sanırım ekstrem durumlarda olur anca. Yoksa hamile olduğunu fark etmemek gerçekten enteresan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...