Hamile Olduğunuzu Nasıl Öğrendiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Hamile olduğunuz nasıl oğrendiniz ilk tepkiniz nasıl oldu eşinize nasıl söylediniz. Eşinizin tepkisi nasıl oldu.

Bende temizlik yapıyorum eşimde geldi dedi ki yapma temizlik hamile hamile bende dedimki ben hamile değil 3 gün sonra kasıklarım ağırmaya başladı eltimde dedi hamilesin kesin bende kendimden emin bir şekilde hayır dedim hamile değil sonra eltim dedi gidelim test alalım sabah yaparısım testi bende kabul ettim dedim göreceksiniz hamile değilim sonra test yaptım pozitip cıktı eşimi aradım dedim hamileyim oda çok sevindi yağmurda aşırı çok yağıyordu eve gelirken tatlı almıştı ve çok ıslanmıştı ama çok mutluydu bende çok seviyordum kalbim cıkacak gibi olmuştu çıkıp bağırasım geliyordu hamileyim diye bizde böyle öğrendik

Tubaomer

Üye
Adet günüm geçti 2 haftam eşim test aldı evde yapılan onda olumlu cıktı sonra da hastaneye beraber gittik sonucu öğrendik ben hiç beklemiyor dum aniden öyle duyunca çok şaşırdım eşimde çok sevinmiş ti

Gulsen

Aktif Üye
Çok midem bulanıyordu supheliniyorduk konduramıyorduk birgün herkesin ısrarıyla yaptı
M test esimle

Aslinaz

Aktif Üye
Benim ilki düşük olduktan sonra 2.cide pek heveslenemedim 1 hafta bekledim istahim da artmisti ondan da şüphelendim kan testi yaptırdım cikti esim de cok sevinmisti

Huriye

Yeni Üye
Asiri duygusal olmustum herseye aglamaya baslamistim bi yerde gorup okumustum hamile olan kisiler duygusal olurlar diye Test yaptim hamile olduğuma inanamadım genelde negatif gormeye alismistim allahim herkese yasatsin bu guzel duyguyu

Sinsirella

Üye
3 haftalik olmuşumda farkında değilmişim..
Hic beklemiyordum zaten. Biraz öğürtüm oluyordu son günlerde, Ogünde Annemle Kahvalti ederken yine bi bulantım oldu, git test al gel şuna dedi kardeşime.
Amaaaan anne diye diye söylenerek yaptım... Vee pozitif... ANnem haric herkese supriz oldu.

burcin

Yeni Üye
3 haftalik olmuşumda farkında değilmişim..
Hic beklemiyordum zaten. Biraz öğürtüm oluyordu son günlerde, Ogünde Annemle Kahvalti ederken yine bi bulantım oldu, git test al gel şuna dedi kardeşime.
Amaaaan anne diye diye söylenerek yaptım... Vee pozitif... ANnem haric herkese supriz oldu.
anneler herşeyi bilir 😉

Dilara

Uzman Üye
Adet günüm 5 gün gecikti test aldım yapar yapmaz çift çizgi çıktı ama kazaran olmuş çok ağladım çok üzüldüm doktora gittiğimde 6 haftalık olduğunu öğrendim şimdi iyiki olmuş diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...