Hamilelikte anne adayina baba nasil destek olmali ona duşen gorevler nelerdir, neler yapmali?
G gmztnncc Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #1 Hamilelikte anne adayina baba nasil destek olmali ona duşen gorevler nelerdir, neler yapmali?
G gmztnncc Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #3 Tam tersi bi durum soz konusu olursa hamile kadin napmali terlik mi firlatmali😁 bazi babalar cok srumsuz
Tam tersi bi durum soz konusu olursa hamile kadin napmali terlik mi firlatmali😁 bazi babalar cok srumsuz
E egemm Aktif Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #4 Çok şükür benim kocam bu konuda çok iyi hep destek olmuştur bana ve olmaya devam ediyor 🥰
U Ummuhan16 Yeni Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #5 @gmztnncc terlik çok mantıklı aklıma yattı benım 😍
G gmztnncc Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #7 Bazi eşler cok sorumsuz destek olmuyolar eslerine herseyi eslerinden bekliyorlar yemek yapma konusunda yardimci olmak lazim kritik donemlerde
Bazi eşler cok sorumsuz destek olmuyolar eslerine herseyi eslerinden bekliyorlar yemek yapma konusunda yardimci olmak lazim kritik donemlerde
U Ummuhan16 Yeni Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #8 egemm' Alıntı: Çok şükür benim kocam bu konuda çok iyi hep destek olmuştur bana ve olmaya devam ediyor 🥰 Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım
egemm' Alıntı: Çok şükür benim kocam bu konuda çok iyi hep destek olmuştur bana ve olmaya devam ediyor 🥰 Genişletmek için tıkla ... Maşallah canım
U Ummuhan16 Yeni Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #10 benım kocamda çok ponçiktir cok desstek olur bana saolsn😅😅