Hamilelikte Diş Çektirilir Mi?

canangoker

Yeni Üye
selam canım, bunun için Amerika diş hekimleri derneğinin açıklamasına baktım. 3-6 ay hamileliklerde eğer çok elmez ise olabileceğini onun dışında çektirilmemesini tavsiye ediyorlar. diş ağrısı çok büyük bir bela farkındayım hele hamilelikte diş ağrısı çekmek ne kadar zordur çok iyi biliyorum. mümkün olduğunca doğal yöntemlerle dayanmanı ve iyi bir doktor ve diş hekimiyle görüşmeni tavsiye ederim

@gulfidan_nur

Aktif Üye
Doktorunuz bu şekilde uygun gördüğü için çektirmenize izin vermiş olabilir. Normalde diş çekimi için temkinli yaklaşılıyor bahsettiğim gibi. Bu sebeple ben konu sahibi arkadaşın önce doktoruna danışması gerektiğini düşünüyorum
Dişim herzeman agrımıyor arada bi agrı gırıp cıkıyor o dısım kırık sımdılık bı sıkıntım yok ama agrıya dayanamazsam doktora danısacam
selam canım, bunun için Amerika diş hekimleri derneğinin açıklamasına baktım. 3-6 ay hamileliklerde eğer çok elmez ise olabileceğini onun dışında çektirilmemesini tavsiye ediyorlar. diş ağrısı çok büyük bir bela farkındayım hele hamilelikte diş ağrısı çekmek ne kadar zordur çok iyi biliyorum. mümkün olduğunca doğal yöntemlerle dayanmanı ve iyi bir doktor ve diş hekimiyle görüşmeni tavsiye ederim
Bende gogglede bktım sıkıntı olmayacagını ama buyuk tedavı gerektıren dıslerı hamılelık sonrasında ıslem yapılması yazıyordu