Hamilelikte Greyfurt Yenir Mi?

• Konuyu başlatan Portakal
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 14
  • Görüntüleme 536
P

Portakal

Ziyaretçi
Merak ettiğim bir konu acaba hamilelikte greyfurt yenir mi? Yani aslı astarı var mı bilmiyorum ama öyle bir şey duymuştum sanki. Yani baktığımız zaman portakal gibi bir şey bide bazısı ekşi acı olabiliyor. Acaba içindeki bir maddeden dolayı zararlı olabilir mi? Ya da ekstra bilen varsa greyfurtun faydaları mı daha fazla zararı mı bu süreçte. Sadece meyve olarak değil greyfurt suyu olarakta düşünebilirsiniz.

En İyi Cevap
Bence bir sorun teşkil etmez. Aksi bir durum olsaydı zaten özellikle doktorlar belirtirdi. Zaten C vitamini bakımından zengin bir meyve. Özellikle hamilelere iyi beslenmeyi, protein ve vitamin almayı söylüyorlar zaten.

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Merak ettiğim bir konu acaba hamilelikte greyfurt yenir mi? Yani aslı astarı var mı bilmiyorum ama öyle bir şey duymuştum sanki. Yani baktığımız zaman portakal gibi bir şey bide bazısı ekşi acı olabiliyor. Acaba içindeki bir maddeden dolayı zararlı olabilir mi? Ya da ekstra bilen varsa greyfurtun faydaları mı daha fazla zararı mı bu süreçte. Sadece meyve olarak değil greyfurt suyu olarakta düşünebilirsiniz.
C vitaminine girdiği için çok faydalı

YASEL

Aktif Üye
C vitamini içeriyor bence faydalı tüketilebilir tüketilebilir

Aslı sağır

Uzman Üye
Greyfurt potasyum ve C vitamini açısından oldukça zengin bir besin kaynağı tadı biraz acımdı ne kadar olursa olsun hem annenin hemde bebeğim acısından vok iyi vede yağ yakımı acısındanda gayet ıyı