Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konuya kilo olarak değil de beslenme olarak bakmak lazım. Birinci derece sizin beslenmenizden etkilenir çünkü her şeyi annesinden alır bebek. Siz iyi beslendikçe bebekte gelişir. Siz yeterli beklenmediğinizde ve zayıf olduğunuzda bebekte etkilenir
Bence olmaz çünkü bazı kadınlarin iç karni geniş olduğu içın annenin karni şişmiyor bu demek değilki bebegin gelisimi kotu yada anne cok kilolu bebek cok kilo olcak değil benim komşum 4 gun once doğum yapti o bayağı kilo almıştı hamilelikte ama bebeği ise tam tersi 2 700 doğum yaptı . Tabikide doğru beslemek çok önemli hamilelikte😊
Hiçbir etkisi olmaz. Çünkü çok kilo alıp da bebeği zayıf doğan kişileri de gördüm. Ben 16 kilo aldım bebeğim 3.500 kilo doğdu. Önemli olan bebeğe sağlıklı olan şeylerden beslenmek
Ilk iki ay kilo almadim 3ay diyetisyene gittim 6kilo aldım için oyuzden düzenli beslenmek gerekti kadar yemek önemli düzenli uyku da bebek ilk aylar kilo gr gr aliyo son aylar 1kg aliyo oyuzden herşeyden önce doğru beslenme
Aldığınız kiloyla bebeğin gelişimi mutlaka etkilidir fakat hamileyken bebek kandan beslenir.İlk 4 ay sürekli kusan biri bir şey yiyemeyen biri olduğum için özellikle doktoruma sormuştum
hiçbir etkisi olmuyor ben kusmaktan yemek yiyemezdim ve 15 kiloya yakın kilo verdim hatta doktorum fit bi anne adayısın demişti ve zararını görmedim açıkcası..
hamilelikte alınan kilo miktarının bebeğe hiç bir etkisi yok. ne yediğiniz, nasıl beslendiğiniz çok önemli. bol su, bol meyve, bol hareket (doktor müsaade ediyorsa tabi) süt, yoğurt çok önemli. ceviz badem kaju faydalı.
Hamilelikte 3 kilo alip sağlıklı bebek doguran birsuru kisi var onemli olan kilo almamak degil onemli olan anne karnindaki bebegin kilo takibinde sıkıntı olmamasi rabbim herkesin bebegini saglikli bi sekilde kucağına almayi nasip etsin