Hamilelikte Şeker Yüklemesi ve Önemi

hiraveymen

Aktif Üye
Bir çok kişi hamilelikte şeker yüklemesi yaptırıyor. Hamilelikte yapılan şeker yüklemesini ben yaptırmadım. Daha sonradan şekerin çıktığı ve bu sebeple mecburen yaptırmalı mıyım. Gebelikte şeker yüklemesi neden yapılır ki. Yapılmasının ya da yapılmamasının bana ya da bebeğe bir zararı olur mu? Şeker yüklemesi neden ve ne zaman yapılır? Şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarını paylaşabilir mi?

feridma

Yeni Üye
ben yaptırdım riskli dediler ama her ihtimale karşı yaptırdım. patronum yaptırmadı sonrada şeker çıktı ğişman oldu keşke zamanında önlem alınsaydı die.... doktorlar yaptırın diyorsa bence bildikleri var ki yaptırın diyorlar

ZehraEla

Yeni Üye
Merhaba hıra hanım kan şekeri ve tansiyon hamilelikte oldukça önemli. Bunları zaten doktora gittiğiniz de kontrol ederler kan şekerinin düşmesi bebek için de oldukça zararlı beslenmenize dikkat edin yoksa aksi takdir bebeğinizin düşük yapmanıza da neden olur. Allah korusun

Elifeymen

Aktif Üye
Bendw yaptırdım bi skinti çıkMadi sukur ıyikide yaptırmışim bir arkadas vardı yaptırmamis sonra diyet yaptı hamilelikte

Berna

Yeni Üye
Ilk hamileligimde yaptirmistim bi sikinti olmadi daha sonra canan karatay hanim tv de yok yaptirmayin bebegu seker yuklemeyun deyince kararsiz kaldim ikinci hamileligimde yaptirmadim

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Bir çok kişi hamilelikte şeker yüklemesi yaptırıyor. Hamilelikte yapılan şeker yüklemesini ben yaptırmadım. Daha sonradan şekerin çıktığı ve bu sebeple mecburen yaptırmalı mıyım. Gebelikte şeker yüklemesi neden yapılır ki. Yapılmasının ya da yapılmamasının bana ya da bebeğe bir zararı olur mu? Şeker yüklemesi neden ve ne zaman yapılır? Şeker yüklemesi yaptıranlar sonuçlarını paylaşabilir mi?
Ben şeker yüklemesi yaptırdım. Verilen şeyi içince biraz midem bulanmıştı. Ama açlık tokluk şekerim normal çıktı. Takviye birşey kullanmadım