Hamm Keçi Sütlü Bebe Bisküvisi Kullananlar

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Hamm bebe bisküvisi kullanan anneler var mı aramızda? Bildiğiniz gibi bu ebebek mağazalarında satılıyor. İçeriğinde keçi sütlü olduğu yazıyor. Normalde keçi sütünün faydalarını biliyoruz ama bebe bisküvilerinin durumunu da biliyoruz. Bu ürünü kullanan anneler memnun mu? Bebekleirnin gelişimi, sağlığı ve bu bisküvinin olumsuz yanlarını paylaşırsa faydalı bilgi toplamış oluruz.

Özellikle hamm bebe bisküvisi içindekiler kısmına bakarsak;
Tam buğday unu, gluten, şeker, bitkisal yağ, keçi sütü, mısır nişastası, hurma pekmezi gibi besinler ve çeşitli mineraller barındırıyor. Bunların hepsini kapsayan hamm bebe bisküvisi için yorumlarınız nedir? Başka önerebileceğiniz keçi sütlü bisküvi markası varsa onları da paylaşabilirsiniz.

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ben oğluma yedirdim çok güzel tadı ben bille yiyorum. Oğlumda severek yiyor

Son düzenleme:

Ecece

Aktif Üye
Keçi sütü iyidir daha fazla besin içerir bence. Bebe bisküvisi olarak nasıl bilmem ama asıl önemli olan tek süt değil diğer yan besinler

• Beğen
Reactions: SEA

1gülşah

Üye
benim oglum keçi sütünü hayata içmez kokusundan anlıyo hemen bende sevmiyom kokusunu ya

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Keçi sütü diyince biz annelerin bir hoşuna gidiyor 😂 bende aldım yedirdim çok sevmedi ama sütle falan yedi.