sadakatsiz . beş kuruş. oglum. yada diyerleri ben bunlara bayılıyoruz siz
2 2gülşah Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 13 Şubat 2022 #1 sadakatsiz . beş kuruş. oglum. yada diyerleri ben bunlara bayılıyoruz siz
L Leman Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 13 Şubat 2022 #2 Bizde sadakatsiz izledik ilk yıl ama sonra hiç sarmadı şimdi
2 2gülşah Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 14 Şubat 2022 #3 camdaki kızda çok güzel tavsiye ederim izlerken hecanlandırıyo takip etmesi güzel oluyo
E egemm Aktif Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #6 Bende oğlum, mahkum, destan, masumlar apartmanı, kardeşlerim dizilerini severek izliyorum 😊 hergune bir dizi var muhakkak Çukuru bende severek izlerdim güzel diziydi
Bende oğlum, mahkum, destan, masumlar apartmanı, kardeşlerim dizilerini severek izliyorum 😊 hergune bir dizi var muhakkak Çukuru bende severek izlerdim güzel diziydi
2 2gülşah Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #7 dün aksam sadakatsiz süperdi severek izliyorum işallah bu diziyide bitirmezler
E egemm Aktif Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #8 Aynenn bitecek diye duydum doğru mu haber bilmiyorum artk Oğlum dizisi de çok dokunaklı bir dizi çok beğendim ben
Aynenn bitecek diye duydum doğru mu haber bilmiyorum artk Oğlum dizisi de çok dokunaklı bir dizi çok beğendim ben
2 2gülşah Üye Yaş 38 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #9 şimdiki tirent camdaki kız herkez izzliyo güzel bencede
G Gulcingoktug Yeni Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 24 Şubat 2022 #10 Sadakatsiz ilk sezon çok iyiydi artık heyecanı kaçtı ben kaderimin oyununu izliyorum ve kuruluş Osman eşim sayesinde 3 kurusda güzel
Sadakatsiz ilk sezon çok iyiydi artık heyecanı kaçtı ben kaderimin oyununu izliyorum ve kuruluş Osman eşim sayesinde 3 kurusda güzel