Hangi Elektrik Süpürgesini Tavsiye Edersiniz

• Konuyu başlatan Anne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 25
  • Görüntüleme 637
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Sık sık gelen sorulardan biri olan hangi elektrik süpürgesini tavsiye edersiniz hakkında bir başlık oluşturmak istedim. Çünkü tavsiye edebilmek için tüm markaları ve modelleri kullanmak gerekir. Belki de herkes kendi makinasından memnundur. Ürün satın alırken genelde hep olumlu yorum yapılıyor. Ancak uzun vadeli kullanımda sonuçlar farklı olabiliyor. Dolayısıyla uzun yıllar kullandığımız ve gerçekten memnun olduğumuz elektrik süpürgeleri her zaman daha güvenilirdir diye düşünüyorum. Çünkü gelişen teknolojiyle birlikte yeni makineler her zaman daha verimli ve fonksiyonel olabiliyor.

Bizim dikkat etmeniz için verebileceğimiz bazı başlıklar sınırlı. Dolayısıyla sadece bunlara bakarak kağıt üzerinde değerleri güzel diye bir ürün almak yanlış olabilir. Peki her ne olursa dikkat etmeniz gereken konuları sıralamak gerekirse:
  • Toz torbasız elektrikli süpürgeler
  • Taşıması kolay ve hafif süpürgeler
  • Yedek parçası ucuz elektrikli süpürgeler
  • Kaliteli malzemeden yapılmış süpürgeler
  • Temizlenmesi kolay olan süpürgeler
  • Çekiş gücü yüksek olan elektrikli süpürgeler
  • Sessiz çalışan süpürgeler
Yukarıda saydığımız başlıklar genel olarak yeni bir elektrik süpürgesinde olmazsa olmaz özellikler olmalıdır. Artık toz torbası tarih oldu diyebiliriz. Onun yerine kendi toz haznesi olan, kolay boşaltılan ve yıkanabilen süpürgeler daha kullanışlı durumda. Ayrıca evi süpürmek isterken bir de bel ağrıları yaşamayın diye ergonomik özellikli yani belinizi rahatsız etmeyecek kolay taşınan ve kompakt yer kaplayan süpürgeleri tercih etmeniz gerekir.
Bir diğer önemli konu çekiş gücü yüksek ve sessiz çalışan süpürgeler daha verimlidir. Eski tabirle halıyı yerinden kaldıran süpürgeler adeta tozları sonuna kadar çekebilir. Aynı şekilde gece yarısı dahi olsa çalıştırmak ve temizlik yapmak isteyenler için sessiz ve desibeli düşük elektrik süpürgeleri kullanmak gerekir. Tüm bunları göz önüne aldığınızda aslında hangi süpürgeleri almanız gerektiğini bulmuş olursunuz.

Yine de yukarıda yazdığımız bilgiler ışığında sizin de kullandığınız ve memnun olduğunuz elektrik süpürgeleri yazarak yeni alacak arkadaşlara fikir verebilirsiniz. Peki siz hangi elektrik süpürgesini tavsiye edersiniz?

B

Burcu

Ziyaretçi
Valla ne alırsanız alın toz torbasız alın derim inanılmaz kolaylık

A

Asiye

Ziyaretçi
Philips ve Rowenta ürünlerini öneririm gerçekten iyi çekiyorlar

H

Hacer Kaya

Ziyaretçi
Valla ne alırsanız alın sapı sağlam olsun 3 defa borusunu kırdım

asyam

Aktif Üye
bende dik supurgelerden almak istiyorum ama hangi marka daha iyi bilemedim, bide cok sesli olmasin istiyorum, banada onerebileceginiz markalar var mi?

busra

Aktif Üye
Maraton diye süpürge var markası tam aklıma gelmedi ama çok güzel oldugu öneriliyor tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...