Hangi Marka Mamayı Kullanıyorsunuz

• Konuyu başlatan Dilara
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 26
  • Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dilara

Uzman Üye
Merhaba anneler benim bebeğim mama ile besleniyor şuan 8 aylık similac kullanıyoruz şimdilik ama ben bAşka mamaya geçmek ıstiyorum önerilerinizi bekliyorum bu arada ben mamayı internetten getiriyorum çok uygun oluyor

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bende bebelac kaşık mamasını bir süre kullandım doktorumuzun tavsiyesidi severekte oğlum tüketetiyordu bizde 8 aylığız ama ben artık bıraktım mama vermeyi ben kendim evde oğluma çorbalar yapıp veriyorum meyve püreleri evde yaptığım meyve suların sizde bence yapıp verbilirsiniz

Dilara

Uzman Üye
Ama doktorlar nasıl anne sütü alan bir bebek iki yaşına kadar emiyorsa sizde iki yaşına kadar mama vermek zorundasınız diyordu ne tür çorbalar veriyorsunuz

Benim bebeğim katı gıda alamıyor ya eline poğaça olsun kek olsun veremiyorum hiç boğazına gidiyor hep

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ama doktorlar nasıl anne sütü alan bir bebek iki yaşına kadar emiyorsa sizde iki yaşına kadar mama vermek zorundasınız diyordu ne tür çorbalar veriyorsunuz
Bizim doktorumuz bize öyle bişe demedi canım bence öyle bişe yok çünkü ek gıda ya geçeli çok olmuş öyuzden mama vermene gerek yok artık ben bebek tarhanası ile tarhana çorbası yapıpyorum . yoğurt çorbası ,mercimek çorbası ama bizimkisi gibi değil , bulgurlu sebze çorbası ,etli sebze yemkleri bunları yapıp veriyorum istersen tariflerin yazarım canım senin için hepsini de oğlum severek yiyor bunlar hepsi ayına göre verilecek çorbalar canımm😍

Dilara

Uzman Üye
Tmm canım olur yazarsan sevinirim 🤗
Katı gıda tüketebiliyor mu senin bebişin

Dilara

Uzman Üye
Tamam canım biraz önce az birşey ekmek verdim hemen boğazına gitti bu yüzden korkuyorum veremiyorum ben

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Yoğurt çorbası
Malzemeler
2,yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pirinç
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 çay bardağı kadar su
Hazırlanışı; Tencereye suyu ve pirinçi koyun.pirinçler yumaşayna kadar haşlayın .Ardından yoğurdu suyla karıştırarak kıvamını daha akıcı hale getirin ve haşlanan pirinçlerin üzerine yoğurdu ilave edip karıştırarak pişirin .Ocaktan aldıktan sonrda zeytinyağını ilave edin . Bebişe afiyet olsun 😍 eğer katı gelirse mikserden de az geçire bilirsin canım ben böyle yapıyorum birde malzemleri çoğaltıp ta yapabilirsin 😊

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Muzlu Yoğurt
Malzemeler
1 çay bardağı kadar yoğurt
Çeyrek Muz
Hazırlanışı
Yoğurdun içerisine cam rendende püre haline getirdiğiniz muzu ilave edip iyice karıştırıp yedire bilirsin canım (içine avakado da bırakabilirsin canım onuda cam rende ezip karışımın içine bıraka bilirsin) afiyet olsunn bebişe ben oğluma yediriyorum ama avakdoyu içinde sevmedi oğluşum bende sadece yoğurt ve muz bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...