Hangi Markalardan Alışveriş Yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zeynepgörkem

Yeni Üye
Havalar Yavaş Yavaş Isınıyor Çocukların Dolaplarına El Atmak Gerek!
İlkbahar sonunda geldi. Kışlıkların yerine artık baharlık kıyafetler alacak. Ben öncelikle çocukların dolaplarından başladım düzenlemeye, kalın giyse terleyip hasta oluyor ince olsa üşütüyor. Bu sene de onlar için alışveriş yapayım dedim. Her sene mağaza mağaza gezmek zorunda kalırdım, pantolonu ayrı yerden pijama takımını ayrı yerden alırdım. Bu yıl hepsini LC Waikiki’den aldım. Bu sene çok güzel koleksiyonları var bebek kıyafetlerinde bir de çok güzel kombin yapmışlar. bütün kıyafetlerini aldım Waikiki’den. Daha öncede kullanmıştım Lcw’yi kalite konusunda güveniyorum zaten. Ekolojik testlerden geçiriyorlar bebek kıyafetlerini

aleynatas

Yeni Üye
hiç beğenmiyorum kalitesini yıllar önce bir kaç kere alışveriş yaptık memnun kalmadık

Leman

Üye
Fiyatına göre karşılaştırdığımızda makul düzeyde diyebiliriz. Bende beğenerek alıyorum oradan. Sezonu geçirmek için idare eder. Ama önemli faktör tabi ki fiyatı

zeynepgörkem

Yeni Üye
Fiyatına göre karşılaştırdığımızda makul düzeyde diyebiliriz. Bende beğenerek alıyorum oradan. Sezonu geçirmek için idare eder. Ama önemli faktör tabi ki fiyatı
Katılıyorum bende kalite ve fiyata karşılaşmadı yapınca gayet makul. kaliteli ürünleri lcw'niğ

asli672

Yeni Üye
Genellikle Lc Waikiki'den alırım. Ama Hm Kids'in de indiriminde yakalarsam alırım kalitesi gerçekten çok güzel

asyam

Aktif Üye
ben lcw dan aliyorum genelde ama eskisi gibi kaliteli olmadigini dusunuyorum artik,fiyatlar bile.cok yukseldi, marka takintim yok, begendigim ve kaliteli bi urun denk gelirse pazardanda aliyorum

Asafmira

Üye
Defactonun bebek çocuk reyonuda güzel ara ara ordan da alışveriş yapıyorum LC Waikiki evet eski kalitesi yok ama dışardan aldığımız urunlere nazaran fiyatı bakımından daha kaliteli özellikle pamuk ürünleri tercihim genelde DeFacto LC Waikiki ar ara da interntten farklı markalardan alıyorum

Banutrn

Yeni Üye
Merhaba genelde int alisverisi yapmam cunku nezaman int den urun alsam ya büyük ya küçük geldiği için genelde gidip magazadan almayı tercih ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...