Hangi yemeği güzel yaparsınız?

• Konuyu başlatan busra
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 32
  • Görüntüleme 644
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

busra

Aktif Üye
En güzel yaptığınız yemek nedir 🥳🥳
En güzel hangi yemekleri yapiyosunuz hanımlar yoruma gelin

Son düzenleme:

@gulfidan_nur

Aktif Üye
Aa cok ayıp neden öyle demiş 🥳
Cünkü gercekten ıyı yapamıyorum 😂
Ben 1.5 yıllık evliyim evlendıgım de hıc yemek yapmayı bilmiyordum yavas yavas ıyı kotu yapmaya calısıyorum kendı evimde zatn haftada 4 5 gun kayınvalıdem gildeyiz yemeğide kayınvalıdem yapıyor o yuzdn iste 1. 5 senede toplasan 1 ay anca yemek yapmısımdır😂😂

busra

Aktif Üye
Ben 1.5 yıllık evliyim evlendıgım de hıc yemek yapmayı bilmiyordum yavas yavas ıyı kotu yapmaya calısıyorum kendı evimde zatn haftada 4 5 gun kayınvalıdem gildeyiz yemeğide kayınvalıdem yapıyor o yuzdn iste 1. 5 senede toplasan 1 ay anca yemek yapmısımdır😂😂
Masalalj iyi mi kötü mü bilemedim 🥳🥰olsun saha iyi Allah sevgi muhabet versin bu onemli

GözdeFAÇ

Uzman Üye
Vallahi hayalimdeki hayat😂 hiç acele etmeyin yavaş yavaş öğrenirsiniz. Zaten ömrümüzün sonuna kadar yemek yapacağız

GözdeFAÇ

Uzman Üye
aynen oyle zatn o 1 ay ıcınde de ne yaptıysam artık o kadar bilgim var 😂
Ben ilk evlendiğimde fazla çeşit bilmiyordum. O zaman internet kullanımı bu kadar yaygın değildi. Telefondan nefis yemek tariflerine falan da bakamıyorduk😂 zamanla öğrendim. Şimdi keşke bilmesem de başkaları yapsa diyorum😂 hergün hergün🤣

@gulfidan_nur

Aktif Üye
Ben ilk evlendiğimde fazla çeşit bilmiyordum. O zaman internet kullanımı bu kadar yaygın değildi. Telefondan nefis yemek tariflerine falan da bakamıyorduk😂 zamanla öğrendim. Şimdi keşke bilmesem de başkaları yapsa diyorum😂 hergün hergün🤣
Ben hıc bilmiyordumki yemek yapmayı kayınvalıdem den ne gorduysem artık onlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...