Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bence evi bol bol havalandırıp dışarıya da asli bir neden olmadıkça bu kötü havalarda çıkmaya hiç gerek yok ellerimizi bol bol yıkamalıyız tabi çocuğumuza da bunu aşılamalıyız.
Hijyen çok önemli çocukların beslenmelerine de aynı şekilde dikkat etmek gerekiyor çocuklar için hastalık sadece soğuk algınlığı değil yeme bozukları vs düzenli beslenmeleri gerekiyor 1 yaşından büyük çocuklara az az ıhlamur vs verilebilir havaya aldanmamak gerekiyor o yüzden herşeye dikkat edelim
Eve gelince yada evden çıkarken ellerini yıkamalı oyuncaklarını 3gune bi su yıkamalıyız kıyafetlerini gelir gelmez çıkarttırıp duşa götürmeliyiz .Çünkü aşırı derece salgınlar var dışardan urun almak yerine evde yaptınız ürünleri vermeliyiz arada bi sabah pekmez yedirmeliyiz mevsimine gore beslenmeliyiz mümkünse kışlık hazırlayıp yazın kışında onları tuketmeliyiz meyve bol bol tukettirmeliyiz Allahın izni ile birşey olmaz
Hastalıkların ana teması virüs bakteri mikroplardan hijyen hassasiyeti gösterek korumak bu dış etkendir.ic etken immo sistemi yani bağışıklığı güçlendirmektir.mevsim meyva sebzelerini tüketmek özellikle yeşil yapraklı ve soğan sarmis
Öncelik temizlik dışarıdan içeri girer girmez ilk iş eller yıkanıp üzeri hemen değiştirmeli. Dışarıda isek çok fazla tuvaletler kullanılmamalı. Ben 3 çocuğuma da keçiboynuzu özü içiriyorum nerede ise hiç hastalanmadılar meyve bol tüketiyorlar turşuya alıştırdım sanırım bunların hepsi etkiliyor....
Bende hijyen olduğunu düşünüyorum fakat cocugun egitimini almis olduğu hijyen. Mesela evde sizin yaninizda iken degilde, okulda, carsida, vs disarida iken de dikkat etmesi cok onemli olmali.