hastane çantasında olması gerekenler neler?
S sumeyyealagoz Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 hastane çantasında olması gerekenler neler?
F Fatma özarslan Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Hangi birini sayım canım ama en önemlisi Zemzem hurma ve sade maden suyu
S Sebihaaa Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Islak mendil pecete sabun kagıt havlu bebek için yeterli bez 1 kac tane zıbın hastane cıkışı battaniye kundak sizin için esefman takım hasta bezi
Islak mendil pecete sabun kagıt havlu bebek için yeterli bez 1 kac tane zıbın hastane cıkışı battaniye kundak sizin için esefman takım hasta bezi
S sumeyyealagoz Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Herkes zemzem ve hurmayi soyluyor iyi oluyormu
S sumeyyealagoz Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Sebihaaa' Alıntı: Islak mendil pecete sabun kagıt havlu bebek için yeterli bez 1 kac tane zıbın hastane cıkışı battaniye kundak sizin için esefman takım hasta bezi Genişletmek için tıkla ... 34 haftalk olduk ve hala hazrlamadm Sebihaaa' Alıntı: Yelek terlik corap bebek için mendil Genişletmek için tıkla ... Hazrlamakta gec kaldim galiba 😄
Sebihaaa' Alıntı: Islak mendil pecete sabun kagıt havlu bebek için yeterli bez 1 kac tane zıbın hastane cıkışı battaniye kundak sizin için esefman takım hasta bezi Genişletmek için tıkla ... 34 haftalk olduk ve hala hazrlamadm Sebihaaa' Alıntı: Yelek terlik corap bebek için mendil Genişletmek için tıkla ... Hazrlamakta gec kaldim galiba 😄
S Sebihaaa Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Hurma ve zem zem olmalı ben dogum a giderken hurma yedim dogumumda kolay oldu tavsıye ederim
B bulutbaraninannesi47 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 sumeyyealagoz' Alıntı: hastane çantasında olması gerekenler neler? Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin canım kardeşim
sumeyyealagoz' Alıntı: hastane çantasında olması gerekenler neler? Genişletmek için tıkla ... Allah kolaylık versin canım kardeşim
S Sebihaaa Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Acele edin bence ıufaklıgın ne zaman geleceği belli olmaz
S sumeyyealagoz Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 bulutbaraninannesi47' Alıntı: Allah kolaylık versin canım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Saol canım benim Sebihaaa' Alıntı: Acele edin bence ıufaklıgın ne zaman geleceği belli olmaz Genişletmek için tıkla ... Bu hafta hazrlıcagm insallah
bulutbaraninannesi47' Alıntı: Allah kolaylık versin canım kardeşim Genişletmek için tıkla ... Saol canım benim Sebihaaa' Alıntı: Acele edin bence ıufaklıgın ne zaman geleceği belli olmaz Genişletmek için tıkla ... Bu hafta hazrlıcagm insallah