Havalı, Etkileyici ve Güzel Grup İsimleri (WhatsApp, instagram)

• Konuyu başlatan Anne
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 24
  • Görüntüleme 1K

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Sosyal medyada bir gruba dahil olmayanımız yok gibi. O kadar çok grup var ki kimi zaman whatsapp, facebook, instagram grup isimleri de birbirine karışabiliyor. Artık uygulamalarımızda hangisi hangisiydi diye artık karıştırmaya başladık. Bunun için daha etkileyici grup isimleri seçerek kendimizi diğer gruplardan daha havalı göstermemiz gerektiğini düşünüyorum. Gruplar genellikle aile fertleri, okul arkadaşları, mahalle arkadaşları arasında olur. Hatta 3 kişilik kanka grupları da olabilir. Diğer türden bilgilendirici amaçlı kurulan soğuk muhabbetlerin geçtiği yerleri saymıyorum bile.

sosyalmedya.jpg

Sosyal medyada bu tür platformlar insanların hem iletişim kurmasını hem de hoş vakit geçirmesi için oluşturulmuş platformlardır. Çoğu zaman sıkıldığımızda kendimizi hiç alakasız bir konunun içinde buluruz. Aslında amaçsızca açılmış bir grup bile bazen dikkatimizi çeker. Öylesine bir ortam ki kimse girmek istemez, giren çıkmak istemez. Tıpkı çekirdek yemek gibi aslında. Bir süre sonra sıkılırız sohbetlerden, dedikodulardan ama asla vaz geçmeyiz. Bazen adı bize komik geldiği için bile orada bulunmaya devam ederiz. İşte gruptakileri gruba da bağlayan aslında iyi bir isimdir. Dolayıyla sizde mutlaka yaratıcı bir isimle başlayarak kendi ağınızı oluşturabilirsiniz.

Grup isimleri seçilirken oradaki insanların ne için bir araya geldiğine bakmak gerekir. Çoğunlukla ortak özellikleri olan insanlar bir araya gelerek oluşturduğu için hepinizin ortak alanı grup ismi olması mantıklıdır. Bu amaçla aşağıda derlenmiş bir birinden güzel ve yaratıcı öneriler bulunmaktadır. Umarız tüm gruplarınızda eğlenceli vakit geçirirsiniz. He şunu da hatırlatalım eğer durmadan sizi farklı farklı gruplara ekleyen arkadaşlarınız varsa ayarlardan onların sizi eklemesini engelleyebilirsiniz. 😉

Havalı Grup İsimleri
  • Yaşasın Kızlar
  • Hepimiz biriz
  • Kızlar Firarda
  • Overlokçu
  • Gıybet Time
  • Bıyıklılar
  • Hayat Mağdurları
  • Acımasızlar
  • Damsızlar
  • Emojililer
  • Grup Gazoz
  • Gececiler
  • Günahkarlar
  • Grup Bekar
  • Dedikoducular
Etkileyici Grup İsimleri
  • Gossip Girls
  • Self Servis
  • Self Dedikodu
  • İstenmeyen Sivilce
  • Ada Konseyi
  • Aynasızlar
  • İnek Sürüsü
  • Kezbanlar
  • Dale Don Dale
  • Kesintisiz Sohbet
  • Kanka Güdüsü
  • Masumlar
  • Yok Artık
  • Dibi Yanık
  • Spamsızz
  • Kitap Zurdu
  • Yazan Bayan
Kanka Grup İsimleri
  • Kankalar
  • Kankam ve Ben
  • Kanka Adayları
  • Bazı Arkadaşlar
  • Dert Ortakları
  • Boş İşler
  • Önemsizler
  • Top Gizli
Aile Grup İsimleri
  • Küçük Aile
  • Çekirdek Aile
  • Bizim Sülale
  • Akraba Grubu
  • Ben ve Diğerleri
  • Bizimkiler
  • Kuzenler
  • Anne Tarafı
  • Baba Tarafı
  • Konuşmayanlar
  • Yazarken Dikkat

A

Aylin

Ziyaretçi
kız arkadaşlar arasında 4 kişilik grup isimleri önerisi istiyorum

B

Betül

Ziyaretçi
Yazdan yaza gittiğim yazlıktaki arkadaşlarla bile grubunuz var 🏖

A

Alkan

Ziyaretçi
Gerçekten de öyle bi akraba grubumuz var herkes ekli kimse konuşmaz 😂

N

Nilan Canan

Ziyaretçi
Ne dedikodular dönüyor o gruplarda. Bizimkisi Dedikoducu Tayfa idi

E

Ebruli

Ziyaretçi
Sıradan isimlere ne olmuş ki altı üstü telefonda kalacak havalı olsa ne olur etkileyici olsa ney. İsim işte maksat hatırlamak

D

Derin

Ziyaretçi
Bu gruplar genelde akrabaların olmadığı bol muhabbetli gruplardır. Akraba grubu dediğin sıradan olur zaten ;)