B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #1 Hayata sizi yoran üzen bıktıran olaylar nelerdir
T Toprak ela Yeni Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #2 Bu hayatda en çok maddi sıkıntılar beni yoruyor.😞Bitmeyen faturalar taksitler gibi Upvote 0 Downvote
A Agul123 Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #3 Kadınlar bir şey anlatuyorum anlatiyorum yinede anlamak istediklerini anliyorlar Upvote 0 Downvote
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #4 Toprak ela' Alıntı: Bu hayatda en çok maddi sıkıntılar beni yoruyor.😞Bitmeyen faturalar taksitler gibi Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcınız olsun herkesi yoruyor maddi imkanlar Agul123' Alıntı: Kadınlar bir şey anlatuyorum anlatiyorum yinede anlamak istediklerini anliyorlar Genişletmek için tıkla ... 😂 kadın milleti hepimiz ayniyiz Upvote 0 Downvote
Toprak ela' Alıntı: Bu hayatda en çok maddi sıkıntılar beni yoruyor.😞Bitmeyen faturalar taksitler gibi Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcınız olsun herkesi yoruyor maddi imkanlar Agul123' Alıntı: Kadınlar bir şey anlatuyorum anlatiyorum yinede anlamak istediklerini anliyorlar Genişletmek için tıkla ... 😂 kadın milleti hepimiz ayniyiz
A Agul123 Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #5 Yok canım ya bazıları gerçekten içler acisi Upvote 0 Downvote
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #6 valla herşey yoruyor beni 🙈 Upvote 0 Downvote
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #7 Agul123' Alıntı: Yok canım ya bazıları gerçekten içler acisi Genişletmek için tıkla ... Öyle insanları birakcaksun gidecek ozman Canlarım❤️' Alıntı: valla herşey yoruyor beni 🙈 Genişletmek için tıkla ... 😂 durum vahim diyorsun Upvote 0 Downvote
Agul123' Alıntı: Yok canım ya bazıları gerçekten içler acisi Genişletmek için tıkla ... Öyle insanları birakcaksun gidecek ozman Canlarım❤️' Alıntı: valla herşey yoruyor beni 🙈 Genişletmek için tıkla ... 😂 durum vahim diyorsun
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #8 busra' Alıntı: Öyle insanları birakcaksun gidecek ozman 😂 durum vahim diyorsun Genişletmek için tıkla ... 😂öyle gözüküyor inşallhh geçer koşa bi süreliktir Upvote 0 Downvote
busra' Alıntı: Öyle insanları birakcaksun gidecek ozman 😂 durum vahim diyorsun Genişletmek için tıkla ... 😂öyle gözüküyor inşallhh geçer koşa bi süreliktir
T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #9 Şuan için bir şey Yok Allaha şükür inşallahda olmaz Upvote 0 Downvote
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #10 İnsanlar yoruyor bir şeyi anlatmak yoruyor Upvote 0 Downvote