En çok neyi kaybetmekten korkarsıniz ♥️♥️
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 En çok neyi kaybetmekten korkarsıniz ♥️♥️
Z Zeliss Uzman Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Annemi kaybetmekten korkarım. Allah korusun başına bir iş gelse ne yaparım diye düşünüyorum
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Cansel' Alıntı: Annemi kaybetmekten çok korkarım Genişletmek için tıkla ... Bende çocuklarımı 😔 Zeliss' Alıntı: Annemi kaybetmekten korkarım. Allah korusun başına bir iş gelse ne yaparım diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bende çocuklarımı annem ikinci sırada ailem benim için
Cansel' Alıntı: Annemi kaybetmekten çok korkarım Genişletmek için tıkla ... Bende çocuklarımı 😔 Zeliss' Alıntı: Annemi kaybetmekten korkarım. Allah korusun başına bir iş gelse ne yaparım diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Bende çocuklarımı annem ikinci sırada ailem benim için
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Sevalleymen' Alıntı: Evlatlarimi kaybetmek en büyük korkum Genişletmek için tıkla ... Benimde öyle ailem 2 planda artık bende bir anneyim sonuçta çünkü ben 4 tane kaybettim zor biliyorum
Sevalleymen' Alıntı: Evlatlarimi kaybetmek en büyük korkum Genişletmek için tıkla ... Benimde öyle ailem 2 planda artık bende bir anneyim sonuçta çünkü ben 4 tane kaybettim zor biliyorum
H Hbusra_hafsa Yeni Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Annemi kaybetmekten ve çocuğumu kaybetmekten
Z Züleyha Sıkı Yeni Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 Evlatlarımi kaybetmekten çok korkuyorum onlara güzel bir gelecek hazırlamadan göç etmektende tabi
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Züleyha Sıkı' Alıntı: Evlatlarımi kaybetmekten çok korkuyorum onlara güzel bir gelecek hazırlamadan göç etmektende tabi Genişletmek için tıkla ... Aynen bende Hbusra_hafsa' Alıntı: Annemi kaybetmekten ve çocuğumu kaybetmekten Genişletmek için tıkla ... Aynen Allah'ım ömür versin ins Hbusra_hafsa' Alıntı: Annemi kaybetmekten ve çocuğumu kaybetmekten Genişletmek için tıkla ... Aynen Allah'ım ömür versin ins Sevalleymen' Alıntı: Evlatlarimi kaybetmek en büyük korkum Genişletmek için tıkla ... Benimde.oyleydi
Züleyha Sıkı' Alıntı: Evlatlarımi kaybetmekten çok korkuyorum onlara güzel bir gelecek hazırlamadan göç etmektende tabi Genişletmek için tıkla ... Aynen bende Hbusra_hafsa' Alıntı: Annemi kaybetmekten ve çocuğumu kaybetmekten Genişletmek için tıkla ... Aynen Allah'ım ömür versin ins Hbusra_hafsa' Alıntı: Annemi kaybetmekten ve çocuğumu kaybetmekten Genişletmek için tıkla ... Aynen Allah'ım ömür versin ins Sevalleymen' Alıntı: Evlatlarimi kaybetmek en büyük korkum Genişletmek için tıkla ... Benimde.oyleydi
B bulutbaraninannesi47 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Özge Topcu' Alıntı: En çok neyi kaybetmekten korkarsıniz ♥️♥️ Genişletmek için tıkla ... Ailemi kaybetmek beni çok korkutuyor
Özge Topcu' Alıntı: En çok neyi kaybetmekten korkarsıniz ♥️♥️ Genişletmek için tıkla ... Ailemi kaybetmek beni çok korkutuyor