Hazır Gıdaya Hayır, Bebek Şuan Hastanede

Ozge567

Aktif Üye
Sosyal Medyada dolaşan bir görsele göre aşağıdaki hazır bebek gıdasının bu şekilde çürük çıktığı ve bebeğin zarar gördüğü yönünde haber dolaşmakta. Bebeklerimizi hazır gıdadan olabildiğince uzak tutalım, alıştırmayalım. Hatta siz denemeden bebek ve çocuklarınıza asla vermeyin.
FB_IMG_1582744977629.jpg

Gulsen

Aktif Üye
Evet gördüm biraz önce ama hicmi bunu açarken görmedi tadına bakmadı birde küçük yani bebek beynim almıyor

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Ben yeni gördüm görseli tabikide bu tür gıdalardan uzak durulması lazım eğer bebek bu gıdadan zara görmüşse suç annenin nasıl olurda tadıdana bakmadan verir tadınıda geçtim kokusundan yine anlar insan ben anlamış değilim ya 🤔

Ben bu gıdaları yedirmeycem oğluma onu yerine evde yaptığım yoğurta meyve katıp vercem daha sağlık birşey alındığında önce tarihine bakılmalı ve içindekilerine benim fikrimm

Ozge567

Aktif Üye
Ben yeni gördüm görseli tabikide bu tür gıdalardan uzak durulması lazım eğer bebek bu gıdadan zara görmüşse suç annenin nasıl olurda tadıdana bakmadan verir tadınıda geçtim kokusundan yine anlar insan ben anlamış değilim ya 🤔

Ben bu gıdaları yedirmeycem oğluma onu yerine evde yaptığım yoğurta meyve katıp vercem daha sağlık birşey alındığında önce tarihine bakılmalı ve içindekilerine benim fikrimm
Belki biri düzgün gözüktü için diğerlerini acıp bakmamıştır.Zaten bu ürün su gibi oluyo genelde yogurt gibi değil ekşimiş gibi duruyo sadece ben şoktaki ni alıyorum oda kaşık gibi aynı yoğurt tadında kıvamı düzgün ama bundan sonra hiç almam

Aslinaz

Aktif Üye
1.si insan hic mi ambalajini açarken gözü ilismez gorememe ihtimali sifir....
2.si evde de meyveli yogurt yapilabilir simdiki bircok anne malesef çok hazira konmayi seviyor...

Ozge567

Aktif Üye
1.si insan hic mi ambalajini açarken gözü ilismez gorememe ihtimali sifir....
2.si evde de meyveli yogurt yapilabilir simdiki bircok anne malesef çok hazira konmayi seviyor...
Haklısın ne diyebilirim hiçbir anne istemez ama Başka annelerin yapmamasını için iyi sandımız yoğurtları gerçek yüzü sonuçları bu işte hazır gıda tükettirmeyelim yemeyelim bunun için paylaştım

Aslinaz

Aktif Üye
Haklısın ne diyebilirim hiçbir anne istemez ama Başka annelerin yapmamasını için iyi sandımız yoğurtları gerçek yüzü sonuçları bu işte hazır gıda tükettirmeyelim yemeyelim bunun için paylaştım

Cok iyi yapmışsın 💕 umarim herkes kendince bu paylasimdan nasibini alir.

Sedaca

Aktif Üye
Hazır yiyecekleri asla tüketmeyin kusursuz tatları bile olsa büyük kusurlara neden oldukları çok acı bir gerçek ama birlikte yapacağınız her yiyecek onlar için baldan tatlıdır rahatlık adına onların sağlıklarından taviz vermeyin lütfen... 💞💞