B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #1 Birine hemen güvenip inanirmisiniz yoksa inanmış gibi mi yaparsınız 🥳🥳
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #2 busra' Alıntı: Birine hemen güvenip inanirmisiniz yoksa inanmış gibi mi yaparsınız 🥳🥳 Genişletmek için tıkla ... Herkese güvenemem ama güvendim mi de tam güvenirim Upvote 0 Downvote
busra' Alıntı: Birine hemen güvenip inanirmisiniz yoksa inanmış gibi mi yaparsınız 🥳🥳 Genişletmek için tıkla ... Herkese güvenemem ama güvendim mi de tam güvenirim
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #3 Ben hiç insan tanıyamam. Herkes bana çok iyiymiş gibi gelir. Sonra bin pişman eder. Upvote 0 Downvote
S Sudee Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #4 Herkese hemen güvenemem ilk önce tedirgin olurum Upvote 0 Downvote
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #5 Herkese güvenmem ben biraz soğuk yapılıyım 😂güvendim mi de bırakmam Upvote 0 Downvote
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #6 Asla herkese güvenmem İnsan arabasına bile güvenemiyor Upvote 0 Downvote
T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #7 Herkese hemen güvenemem heleki bu devirde asla Upvote 0 Downvote
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #8 Canlarım❤️' Alıntı: Herkese güvenmem ben biraz soğuk yapılıyım 😂güvendim mi de bırakmam Genişletmek için tıkla ... Yorumlardan bana çok sıcak kanlı geldiniz 😀 Upvote 0 Downvote
Canlarım❤️' Alıntı: Herkese güvenmem ben biraz soğuk yapılıyım 😂güvendim mi de bırakmam Genişletmek için tıkla ... Yorumlardan bana çok sıcak kanlı geldiniz 😀
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #9 İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Herkese güvenemem ama güvendim mi de tam güvenirim Genişletmek için tıkla ... En iyisi bu Şilan kahraman' Alıntı: Asla herkese güvenmem İnsan arabasına bile güvenemiyor Genişletmek için tıkla ... Zor guvenmek zor ama guveniyornus gibi yapmak lazm Canlarım❤️' Alıntı: Herkese güvenmem ben biraz soğuk yapılıyım 😂güvendim mi de bırakmam Genişletmek için tıkla ... Soguk gorubmiyorsunuz hiC 😂 GözdeFAÇ' Alıntı: Ben hiç insan tanıyamam. Herkes bana çok iyiymiş gibi gelir. Sonra bin pişman eder. Genişletmek için tıkla ... Aynen bazen öyle oluyor Upvote 0 Downvote
İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Herkese güvenemem ama güvendim mi de tam güvenirim Genişletmek için tıkla ... En iyisi bu Şilan kahraman' Alıntı: Asla herkese güvenmem İnsan arabasına bile güvenemiyor Genişletmek için tıkla ... Zor guvenmek zor ama guveniyornus gibi yapmak lazm Canlarım❤️' Alıntı: Herkese güvenmem ben biraz soğuk yapılıyım 😂güvendim mi de bırakmam Genişletmek için tıkla ... Soguk gorubmiyorsunuz hiC 😂 GözdeFAÇ' Alıntı: Ben hiç insan tanıyamam. Herkes bana çok iyiymiş gibi gelir. Sonra bin pişman eder. Genişletmek için tıkla ... Aynen bazen öyle oluyor
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #10 İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Yorumlardan bana çok sıcak kanlı geldiniz 😀 Genişletmek için tıkla ... Yaaa 🥰ısınıncaya kadar diyelim Upvote 0 Downvote
İkipaşaannesi ❤️' Alıntı: Yorumlardan bana çok sıcak kanlı geldiniz 😀 Genişletmek için tıkla ... Yaaa 🥰ısınıncaya kadar diyelim