Hero Baby Kavanoz Mama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sinsirella

Üye
Merhaba Anneler 🥰
7 aylik kizim hero babynin kavanoz purelerine bayiliyor.
Her gün farkli bir kavanozunu bitiriyor. 125gr olanlardan.
Birgun armutlu birgun muzlu, birgun yogurtlu.
Birde arı mama nin muhallebilerine başladık, onuda cok seviyor 😄 bir paketi 3 günde bitiyor. Ve akfif olarak emiyor.

Vitamin açısından fikri olan varmi acaba? Kilo düşüklüğüne sebebiyet verirmi aklimi karıştiriyor.
Bilgi sahibi Annelerimiz varmidir?

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bence püreleri siz kendiniz yapasanız daha sağlıklı olur benimde 8 aylık oğlum var ben kendim evde yapıp veriyorum severekte yiyor 😊 mesela en son yaptığım püre avakado yoğurt muz buları karıştırıp verdim

Aslinaz

Aktif Üye
Bende bebegime hero baby purelerinden veriyorum yalniz evde degilde disari çıkarken hazirlayacak vaktim yoksa mecburen alıyorum benim bebeğim ozellikle kemik sulu sebze puresine bayılıyor :) Biz herhangi bi kilo kaybi yaşamadık cok şükür severek yer hero baby purelerini: )

Ozge567

Aktif Üye
Açıkcası kendiniz yapsanız içinde ne katıyolar bilirdiniz biz kayısıyı ağaçtan topladıktan sonra ezilenleride meysu fabrikasına veriyoduk püreyi nasıl yaptıklarını siz düşünün bozulmasın diyede korucu koyuyolardı en iyisi kendiniz yapın bence:)

Sedaca

Aktif Üye
Ben hazır pürelere karşıyım zaten çoğu çürümüş meyvelerden yapılıyor evde siz yapın o kavanozlara koyun meyveli yoğurt yapın daha çok sevecekti..

Adileanne

Üye
Ben pek taraftar deilim hep kendim yaptım püreleri hatta yazdan dolaba çilek ve şeftali attım şimdi ise o çilek şeftaliyi 1 adet elma 4 adet bebek büskivi biraz yoğur püre yapıp veriyorum

Gulsen

Aktif Üye
Kavonoz mamalari pek onerilmesede dışarıda kurtarıcı pirinç unu vitamin değeri pek yok ve karin ağrısı kabız etkisi vardir

Dilara

Uzman Üye
Benim bebişim de bayılıyor kavanoz puresine sağlık bakanlığı bebekler için olan herşeyi denetliyor içiniz rahat olsun

Elifeymen

Aktif Üye
Kızlar bebek irmigi diye bişey duydum yeni diğer irmikten ne farkı var bide nerden bulabiliriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...