Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkesin dert yandığı zam.
Nasıl geçiniyorsunuz? evde ek iş yapmak istiyorum ama hiçbir şey satılmıyor. Her şeyi denedim en azindan elime 3 5 kuruş geçer diye ama yok satılmıyor siz neler yapıyorsunuz bu amaçla?
Evet iki tane çocuğum var allahim uzun ömürler versin hepimizinkine küçük olan 1 bucuk yaşında mamayla besleniyordu yeni birakti süte basladik bebe bisküvisi bez islak mendil derken evin ihtiyaclari vs derken hic para kalmiyor arkadaslarim para biriktirip altin bozuyor ben daha keenara 10 tl koyamiyorum şaştım kaldim valla
Herkesin dert yandığı zam.
Nasıl geçiniyorsunuz? evde ek iş yapmak istiyorum ama hiçbir şey satılmıyor. Her şeyi denedim en azindan elime 3 5 kuruş geçer diye ama yok satılmıyor siz neler yapıyorsunuz bu amaçla?
Markette pazarda hergun etiketler değişiyor onune gecilmiyor zamlarin benmde 3 tane cocuk hele simdi hepsi evde can sikintisina dolaplara saldiriyorlar. Yapabileceğimiz is de yok bizlere