İkili ve Üçlü Tarama Testleri

Gebeliğin belirli haftalarında doktor kontrollerinde yapılan ikili ve üçlü tarama testleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bazı annelerin test sonucları genetik olarak yüksek riskli cıkmış olmasına rağmen sağlıklı bebekler dünyaya getirdiklerini duymuştum.Boyle bir durum deneyimleyen anneler deneyimlerinizi paylaşabilir mısınız?

Ozge567

Aktif Üye
Gebe kaldığımda yaşım daha 20 di Test yaptırmıştık bazı faktörleri yüksekdi ama Allaha şükür bi durum olmadı .

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Gebeliğin belirli haftalarında doktor kontrollerinde yapılan ikili ve üçlü tarama testleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Bazı annelerin test sonucları genetik olarak yüksek riskli cıkmış olmasına rağmen sağlıklı bebekler dünyaya getirdiklerini duymuştum.Boyle bir durum deneyimleyen anneler deneyimlerinizi paylaşabilir mısınız?
Ben her iki testide yaptırdım çok şükürde birşey çıkmadı🙂 ama bir çok tandığım yaptırdığında doktorları bebeği kürtaj yapamız lazım demişler ama onlar kabul etmemişler di bebekleri doğduğunda ise gayet sağlıklıydılar çok şükür ben de daha 2. Çocğumda yaptırmayı düşünmüyorum

Canlarım❤️

Aktif Üye
Ben 3 tane çocuğum var hepsinde yaptırdım döne sendromlu çıktı ama şükür hepsi sağlıklı yanılma payları oluyor maalesef 🤔

Asel kuşumm❤️

Uzman Üye
Tercih meselesi bence yaptırıp yaptırmamak