Sevgilinizle ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz dertleşmek isteyen
A Asel kuşumm❤️ Uzman Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 Sevgilinizle ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz dertleşmek isteyen
Ö Özge Topcu Uzman Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Asel kuşumm❤️' Alıntı: Sevgilinizle ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz dertleşmek isteyen Genişletmek için tıkla ... Benim eşim var malesef bana göre bı soru değil bu ♥️😂😂
Asel kuşumm❤️' Alıntı: Sevgilinizle ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz dertleşmek isteyen Genişletmek için tıkla ... Benim eşim var malesef bana göre bı soru değil bu ♥️😂😂
H Hacer Akpınar Ünlü Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Eşimle en büyük sorunumuz salonda çay içerken içtiği bardağı sehpaya birakip direk mutfağa gitmesi. Giderken götürsene diyorim. Aklıma mi geliyor diyor
Eşimle en büyük sorunumuz salonda çay içerken içtiği bardağı sehpaya birakip direk mutfağa gitmesi. Giderken götürsene diyorim. Aklıma mi geliyor diyor
C Cansel Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 En ufak şeylere tartışıyoruz aslında tartışılacak bir konu yok ama
L Lavinya Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #5 Bazen en ufak şeylerden tartışabiliriz bı yaraf alttan alınca sorun olmuyor tabi
B Berivan Aktif Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Bazen insanlara haddinden fazla güveniyoruz bence onu gözden gecirmeliyiz
B bulutbaraninannesi47 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Asel kuşumm❤️' Alıntı: Sevgilinizle ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz dertleşmek isteyen Genişletmek için tıkla ... Benim kocam çok agresif ne desem yapmıyor yada bağırıyor ne yapmam lazım bilmiyorum muskami yaptırsam acaba 😅
Asel kuşumm❤️' Alıntı: Sevgilinizle ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz dertleşmek isteyen Genişletmek için tıkla ... Benim kocam çok agresif ne desem yapmıyor yada bağırıyor ne yapmam lazım bilmiyorum muskami yaptırsam acaba 😅
B Berivan Aktif Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #8 bulutbaraninannesi47' Alıntı: Benim kocam çok agresif ne desem yapmıyor yada bağırıyor ne yapmam lazım bilmiyorum muskami yaptırsam acaba 😅 Genişletmek için tıkla ... Muska çare olsaydı herkes koşardı 😁😁😁
bulutbaraninannesi47' Alıntı: Benim kocam çok agresif ne desem yapmıyor yada bağırıyor ne yapmam lazım bilmiyorum muskami yaptırsam acaba 😅 Genişletmek için tıkla ... Muska çare olsaydı herkes koşardı 😁😁😁
B bulutbaraninannesi47 Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Berivan' Alıntı: Muska çare olsaydı herkes koşardı bilmiyorum valla canım artık ne yapayım Genişletmek için tıkla ...
Berivan' Alıntı: Muska çare olsaydı herkes koşardı bilmiyorum valla canım artık ne yapayım Genişletmek için tıkla ...
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Bi ilişkinin başı nasıl başlarsa sonuda öyle gider