İlk Çocuğu Büyütmek ve Yetiştirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aslinaz

Aktif Üye
Çocuk büyütmek ve yetiştirmek ebeveyn de olsak bizim de gelişimimizin bir parçası. Çocuk büyütmek kolay. Peki ya yetiştirmek?

İlk cocuğunuzu büyütürken ya da yetiştirirken hangi deneyimleri edindiniz? İlk çocukta şunu yapmıştım ikincide yapmam veya yaparım dediğiniz ne var? Yada keşke yapsaydım yada yapmasaydim dediğiniz neler var?

Gulsen

Aktif Üye
Ilk çocukta biraz daha deneyimsiz oluyorsun herkonuda bence vede biraz daha şımarık yetiştiriyorsun

Önemli olan ilk çocugu yetiştirmek sonra diger çocuklar en çok onları örnek alıyo evet çok zor ilk çocuk ama bi o kadar da güzel

Ben çok titizdim aşırı temizligine dikkat ettim çocuk mikroba bagışıklık kazanmadı pişman oldum en ufak mikropta agır hastalandı digerlerinde biraz daha rahat davrandım onlar daha iyi şimdi

Kcraktas

Yeni Üye
İlk çocuk diye şımartmamak gerekiyor,her istediklerini yaparsak.eger büyüdükleri zaman baş edemeyiz nitekim çevremizde görüyoruz bu durumda çocuklar varı da bilecek, yoku da bilmeli diye düşünüyorum

Aslinaz

Aktif Üye
İlk çocuk diye şımartmamak gerekiyor,her istediklerini yaparsak.eger büyüdükleri zaman baş edemeyiz nitekim çevremizde görüyoruz bu durumda çocuklar varı da bilecek, yoku da bilmeli diye düşünüyorum
Peki keske yapsaydim yada yapmasaydım dediginiz seyler oldu mu cocugunuzda ?

Ozge567

Aktif Üye
Açıksası dökmüş etmiş kirletmiş aramıyorum zaten daha küçük biraz anlayınca düzen sağlıcam her konuda 2 girdimizde inşallah ama ilk çocugum zorlanıyorum bazen uyuturken hele:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...