Antibiyotik kullanmadan olmaz geçmez evde ilerletmeden ilaç tedavisine başla.
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2022 #11 Antibiyotik kullanmadan olmaz geçmez evde ilerletmeden ilaç tedavisine başla.
M Mervealan Aktif Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2022 #12 Ne çektik bu dişlerden hele pandemi döneminde ve hala düzene girmedi randevular çok zor alınıyor. Diş ağrısı ne zor bişey geçmiş olsun
Ne çektik bu dişlerden hele pandemi döneminde ve hala düzene girmedi randevular çok zor alınıyor. Diş ağrısı ne zor bişey geçmiş olsun
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #13 Doktora gidip antibiyotik tedavisine başlamanız gerekir
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #14 Dışın ıltahapını akıttırıp cektırmıstım ben
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2022 #15 @elif' Alıntı: Vemcaine canım ağrıyan yerine sık ağzında tükürük oldum tükür yutma eşim sabah öğlen akşam kullansın dedi şimdi sordum Direk eczaneden alırsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Sevda çalı' Alıntı: Çok geçmiş olsun antibiyotik kullanmadan iltahap iyleşir mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu Aslı sağır' Alıntı: Dışın ıltahapını akıttırıp cektırmıstım ben Genişletmek için tıkla ... Tmm saolasin
@elif' Alıntı: Vemcaine canım ağrıyan yerine sık ağzında tükürük oldum tükür yutma eşim sabah öğlen akşam kullansın dedi şimdi sordum Direk eczaneden alırsın Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim canım Sevda çalı' Alıntı: Çok geçmiş olsun antibiyotik kullanmadan iltahap iyleşir mi bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle oldu Aslı sağır' Alıntı: Dışın ıltahapını akıttırıp cektırmıstım ben Genişletmek için tıkla ... Tmm saolasin
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 30 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #16 @elif' Alıntı: Normalde doktorlar antibiyatik verirler öylesin diye varsa iç spreilde sık hecmis olsun Allah'ım acil şifalar versin Genişletmek için tıkla ... Evet geçici olarak sprey sikabilirsiniz bence ama antibiyotik bitince hemen cektirin
@elif' Alıntı: Normalde doktorlar antibiyatik verirler öylesin diye varsa iç spreilde sık hecmis olsun Allah'ım acil şifalar versin Genişletmek için tıkla ... Evet geçici olarak sprey sikabilirsiniz bence ama antibiyotik bitince hemen cektirin
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #17 Aysima12' Alıntı: Evet geçici olarak sprey sikabilirsiniz bence ama antibiyotik bitince hemen cektirin Genişletmek için tıkla ... Ay benimde cektircem korkuyorm
Aysima12' Alıntı: Evet geçici olarak sprey sikabilirsiniz bence ama antibiyotik bitince hemen cektirin Genişletmek için tıkla ... Ay benimde cektircem korkuyorm
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 13 Temmuz 2022 #18 @elif' Alıntı: Ay benimde cektircem korkuyorm Genişletmek için tıkla ... Valla korkmaya gerek yok git çektir sanada yazık hem 2 çocuk birden büyütüyorsun hemde o ağrıyı cekıyorsun
@elif' Alıntı: Ay benimde cektircem korkuyorm Genişletmek için tıkla ... Valla korkmaya gerek yok git çektir sanada yazık hem 2 çocuk birden büyütüyorsun hemde o ağrıyı cekıyorsun
M Mieyar Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #19 İltihapli dişe diş hekimi müdahale etmez antibiyotik kullanmalisiniz
@elif Uzman Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Temmuz 2022 #20 Aslı sağır' Alıntı: Valla korkmaya gerek yok git çektir sanada yazık hem 2 çocuk birden büyütüyorsun hemde o ağrıyı cekıyorsun Genişletmek için tıkla ... Aynen canım benim 🙂🙂🙂
Aslı sağır' Alıntı: Valla korkmaya gerek yok git çektir sanada yazık hem 2 çocuk birden büyütüyorsun hemde o ağrıyı cekıyorsun Genişletmek için tıkla ... Aynen canım benim 🙂🙂🙂