A Ayse korkmaz Yeni Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 6 Nisan 2022 #1 Merhabalar 3 yasındaki oglum asırı ıstahsız resmen yemek yemiyor onerebılecegınız balık yağı varmı 🙈tesekkur ederım sımddıden
Merhabalar 3 yasındaki oglum asırı ıstahsız resmen yemek yemiyor onerebılecegınız balık yağı varmı 🙈tesekkur ederım sımddıden
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 6 Nisan 2022 #2 Balık yagını da kullandım ama faydasını görmedim Upvote 0 Downvote
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 9 Nisan 2022 #3 Karadut özütü iştah açıyormuş bende yeni aldım denemeye başladım bakalım. Gerçi yemeleri çok sorunlu değil ama ana yüreği işte 😂 Upvote 0 Downvote
Karadut özütü iştah açıyormuş bende yeni aldım denemeye başladım bakalım. Gerçi yemeleri çok sorunlu değil ama ana yüreği işte 😂
Ş Şilan kahraman Aktif Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 10 Nisan 2022 #4 Denediginiz de faydasını gördüğünüzde bilgi verin Upvote 0 Downvote
@ @gulfidan_nur Aktif Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 16 Mayıs 2022 #5 D vitamini kullanın ıstahınızı acar Upvote 0 Downvote
L Lavinya Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Ayse korkmaz' Alıntı: Merhabalar 3 yasındaki oglum asırı ıstahsız resmen yemek yemiyor onerebılecegınız balık yağı varmı 🙈tesekkur ederım sımddıden Genişletmek için tıkla ... Bıldırcın yumurtasını duymuştum ben oda iştah açıcı Upvote 0 Downvote
Ayse korkmaz' Alıntı: Merhabalar 3 yasındaki oglum asırı ıstahsız resmen yemek yemiyor onerebılecegınız balık yağı varmı 🙈tesekkur ederım sımddıden Genişletmek için tıkla ... Bıldırcın yumurtasını duymuştum ben oda iştah açıcı
N Nergiz Uzman Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 17 Haziran 2022 #7 Bilgileriniz için teşekürler dikkate alicam Upvote 0 Downvote
E Ecmera Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 18 Haziran 2022 #8 Hiç icirmedm ama faydasını göremeyenler var Upvote 0 Downvote
S Sultan Uzman Üye Yaş 41 Cinsiyet Kadın 19 Haziran 2022 #9 Balık yağı iştah açmaz ama vücuda gerekli besin değerini almasını sağlar Upvote 0 Downvote
Y Yıldız inan Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 20 Haziran 2022 #10 Benim ortancı oğlum onu da yemiyor yaa Upvote 0 Downvote