İstikbal Marka Koltuk Yüzü Değiştirme Fiyatları

• Konuyu başlatan Leman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 22
  • Görüntüleme 5K

Leman

Üye
Merhaba, istikbal marka koltuk takımım var biraz eskisi ama çok rahatlar açıkçası memnunum en azından çocuklar büyüyene kadar idare edebilirim. Zamanında kaç paraya almıştım hatırlamıyorum bile. Biraz eskiler ama ben bunların yüzünü değiştirmek istiyorum böylece daha yeni görünürler en azından. Bide en önemlisi fiyat tabi ki. yeni koltukların fiyatı almış başını gidiyor. Bir takım değiştirmek 10-15 bin lira buluyor. istikbal koltuk yüzü değiştirme fiyatları hakkında bilgisi olan var mı daha önce yaptıran, değiştiren vs.

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Markası pek fark etmiyor istikbal, bellona olması. sonuçta koltuk olarak değerlendiriyor. döşemeciye gösterin o size ortalama bir fiyat verir. Çok pahalı olacağını sanmam ama asıl sadece kumaşı mı yoksa içindeki süngeri yayı filan da değişecek mi önemli

L

Lalecik

Ziyaretçi
Bende değiştirmiştim geçen sene hepsini 500-1000 tl arası filandı yaptırmıştım. çok pahalı bir şey değil ama kumaşına göre filan değişiyor.

A

Ayşe Nur

Ziyaretçi
Döşemeciler değiştiriyor sırf bu işi yapanlar var. Çok pahalı olacağını sanmam yani ucuzsa komple değiştirmek yerine sadece koltuk yüzü değiştirmek mantıklı

Aynur

Yeni Üye
Şimdi biz sormuştum baya pahalı dediler gider oturma grubu alırdık daha iyi demiştik eşimle

ozenkcglu

Üye
Benim de koltuklarım istikbalden ben de değiştirmeyi düşünüyorum istikbalin kendisi daha mı uyguna yapar acaba

M

Meral

Ziyaretçi
istikbalin kendisi yapıyor. çok memnun kalırsınız.