hatiic Aktif Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #1 Ben 3. Denememde, 7yil sonra oğluma kavusabildim. Ya siz?
E egemm Aktif Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #2 Çok şükür benim öyle sorunum olmadı ama Allah nasip etmiş ne güzel 🥰 Upvote 0 Downvote
hatiic Aktif Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #3 egemm' Alıntı: Çok şükür benim öyle sorunum olmadı ama Allah nasip etmiş ne güzel 🥰 Genişletmek için tıkla ... Çok şükür oldu, ama süreçler gerçekten çok zor, çekmeyen bilmez Upvote 0 Downvote
egemm' Alıntı: Çok şükür benim öyle sorunum olmadı ama Allah nasip etmiş ne güzel 🥰 Genişletmek için tıkla ... Çok şükür oldu, ama süreçler gerçekten çok zor, çekmeyen bilmez
E egemm Aktif Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #4 Evet öyledir Allah kolaylık versin 🙄 Upvote 0 Downvote
hatiic Aktif Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #5 egemm' Alıntı: Evet öyledir Allah kolaylık versin 🙄 Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Upvote 0 Downvote
A asyam Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #6 cok sukur kavusturmus Allah bebeginiz olmus, Upvote 0 Downvote
hatiic Aktif Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #7 Evet, oldu çok şükür, bir de bana sor o psikolojiyi Upvote 0 Downvote
A asyam Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #8 hatiic' Alıntı: Evet, oldu çok şükür, bir de bana sor o psikolojiyi Genişletmek için tıkla ... tahmin edebiliyorum, Allah tedavi goren herkese yardim etsin Upvote 0 Downvote
hatiic' Alıntı: Evet, oldu çok şükür, bir de bana sor o psikolojiyi Genişletmek için tıkla ... tahmin edebiliyorum, Allah tedavi goren herkese yardim etsin
hatiic Aktif Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #9 Amin, Allah; iyi anne, baba olabilecek herkese nasip etsin 🙏 Upvote 0 Downvote
G gmztnncc Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #10 Allah herkese nasip etsinn anne olmak cok guzel bir duygu Upvote 0 Downvote