Kaynana ve eş hedıye sıkıntısı

Kızlar benim eşim hıc hır ozel gunde hediye almaz ve bır yere götürmez. daraldım iyice. 2 sene oldu evlenelim sizce ben yapmayalım? Kaynanamla bır yasıyorum sıkıntı sizce bumu?

MerveTutal

Üye
Sıkıntının ne olduğunu söyleyebilmek için hayatımız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var ancak şunu söyleyebilirim ki erkeklerin birçoğu özel günler konusunda hiç de iyi değiller
Şunu da söylemek istiyorum eğer kayınvalidenzde bir yaşamak size sıkıntı veriyorsa bunu eşinizle paylaşın ve maddi imkanlar ölçüsünde kendinize ait bir ev oluşturmaya çalışın bu tarz sıkıntılar içine attıkça daha büyük sorunlara yol açıyor ve evlilikler tehlikeye girebiliyor

Özge Topcu

Uzman Üye
Bizimde öyle üzülme napacaksin erkek bunlar birşey denmiyo alıştım ben artık bisveriver ben umursamiyom artik

Sıkıntının ne olduğunu söyleyebilmek için hayatımız hakkında daha fazla bilgiye ihtiyaç var ancak şunu söyleyebilirim ki erkeklerin birçoğu özel günler konusunda hiç de iyi değiller
Şunu da söylemek istiyorum eğer kayınvalidenzde bir yaşamak size sıkıntı veriyorsa bunu eşinizle paylaşın ve maddi imkanlar ölçüsünde kendinize ait bir ev oluşturmaya çalışın bu tarz sıkıntılar içine attıkça daha büyük sorunlara yol açıyor ve evlilikler tehlikeye girebiliyor
Kaç kere dedım sadece dışını sık bıraz daha dıyor

Berivan

Aktif Üye
Kızlar benim eşim hıc hır ozel gunde hediye almaz ve bır yere goturmez daraldım İçe 2 sene oldu evlenelim sız çce be yapmayalım kaynaklarla bır yasıyorum skntı sizce bumu
Hayır bence öyle değil çünkü öyle olsa siz yalnızken de verebilir yani belkide özel günleri sevmeyenlerden biridir

_busra_migurumi_

Aktif Üye
Kızlar benim eşim hıc hır ozel gunde hediye almaz ve bır yere goturmez daraldım İçe 2 sene oldu evlenelim sız çce be yapmayalım kaynaklarla bır yasıyorum skntı sizce bumu
Bende kaynanamlarla yasiyorum we benm esimde almaz. Ayni dertten muzdalipiz ama bunu kaynanalarla alakali oldugunu sanmiyorum. Insanin ocinden gelmesi gerek