Keçi Boynuzu Kürü ile Hamile Kalanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Keçi boynuzu kürü ile hamile kalan var mı bilmiyorum ama sık duyduğum bu kür hakkında konuşmak istedim. Halk arasında o kadar çok hamile kalmak için yöntem deneyen var ki bu en bilinenlerden bir tanesi. Keçi boynuzu pekmezi ile yapılan bu kürün sperm sayısında artış olduğu inanışıyla birlikte hamile kalınabildiği ve deneyenin çok olduğunu duydum.

Aramızda keçi boynuzu kürü ile hamile kalanlar var mıdır bilmem ama bu tecrübeyi yaşayıp nasıl sonuçlar aldığını paylaşırsa bilmeyenler için faydalı olur.

En İyi Cevap
Ben evlendim 6 ay hamile kalamadım bir sabah kaynanam dedi koş saraçoğlu gittim soğan kürünü anlatıyor o ay kürü uyguladım ve regl olmadım meğer hamile kalmışım tabi soğan kürüyle çocuğum oldu denilemez net şekilde belkide enfeksiyon falan vardı soğan kürü temizledi engel kalmadı🤷‍♀️

Ozge567

Aktif Üye
Hiç duymadım kimide soğan suyu diyo bire bir ama en iyisi doktorun dediginden çıkmamak ve her deneni uygulamamak bilmeden bi kişide ise yarayan belki sende yan etki yapicak örneğin bazı insanların yumurtaya yada süte alerjisi olduğu gibi oyuzden doktor en iyisi

Sewimnisa23

Yeni Üye
Ben de incir havuç kürü uyguladım yumurtalıkların daha iyi oluşmasını sağlıyor o ay hamlie kaldığımı öğrendim çok araştırdım benim gibi birçok kişi var ibrahim saraçoğlu tarifi araştırabilirsiniz.

Adileanne

Üye
Ben evlendim 6 ay hamile kalamadım bir sabah kaynanam dedi koş saraçoğlu gittim soğan kürünü anlatıyor o ay kürü uyguladım ve regl olmadım meğer hamile kalmışım tabi soğan kürüyle çocuğum oldu denilemez net şekilde belkide enfeksiyon falan vardı soğan kürü temizledi engel kalmadı🤷‍♀️

En İyi Cevap

Huriye

Yeni Üye
Doktora gidip muayenede sikinti yoksa eger adetiniz duzenli ise fakat yumurta buyumuyorsa catlamiyorsa gebelik olusmuyo yillarimiz gitti bizim sogan suyu düzenli adet olmayi sagliyo kist miyom polikistik overi bitiriyo temizligi sagladiktan sonra adet bittikten sonra invir kürü icin tam 7 gun ve ovulasyon testi yapin kolaylikla hamile kaliniyo tabi baska sıkıntınız yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...