Kereviz Gaz Yapar mı?

Soru Cevap

Özel Soru ve Cevaplar
Özellikle bebeklerde ek gıdaya geçtikten sonra kereviz dahil bir çok sebze ve meyve verilmeye başlıyor. Peki daha önce deneyenler kereviz gaz yapar mı? Ondan önce hatta bebeklere kereviz ne zaman verilir? Bununla birlikte kerevizin ne tür fayda ve zararlarını gördünüz.
Daha önce tecrübe eden anneler kereviz gaz yapar mı?

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Tam bilmiyorum ama yavaş yavaş yedirmeye başlayacağız. Gaz problemi bizde yapmıyor ama bebeklerde nasıl etki eder göreceğiz. Yoksa gerçekten lezzetli bir gıda bizim için.

Eymen

Yeni Üye
Vala herşeyi gaz yapar die düşünmeyin her sebzede bi gaz yapıcı vardır kimyon koyun bi ciptik yemeğine bişey olmaz

Duygu35

Yeni Üye
Kereviz lifli bir besindir... Tüketim miktarına ve iyi çiğnemeye özen gösterilirse gaz yapmaz.... Ayrıca kereviz anne sütünü de arttırıyor öküsürüğe çok iyi geliyor faydaları say say bitmez...

• Beğen
Reactions: SEA

Fatma ates

Aktif Üye
Özellikle bebeklerde ek gıdaya geçtikten sonra kereviz dahil bir çok sebze ve meyve verilmeye başlıyor. Peki daha önce deneyenler kereviz gaz yapar mı? Ondan önce hatta bebeklere kereviz ne zaman verilir? Bununla birlikte kerevizin ne tür fayda ve zararlarını gördünüz.
Yapmaz her kiside degisebilir bilemeyiz

Aslı sağır

Uzman Üye
Ben 1 defa verdim hiç sevmedi yemedı

Zeliss

Uzman Üye
Ben o tarz şeyleri sevmem yememde bebeğimin de yiyeceğini düşünmüyorum o yüzden hiç vermedim