Merhaba arkadaşlar kilo vermek için evde uygulayabileceğimiz sporlar nelerdir ??
S Sudee Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #1 Merhaba arkadaşlar kilo vermek için evde uygulayabileceğimiz sporlar nelerdir ??
S Sudee Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #4 Tuğçe' Alıntı: Ters lung Diz üstü şınav Diz kaldırma Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir sayı falan varmı yani ne kadar yapmamız lazım günlük Ayse korkmaz' Alıntı: Kesinlikle leslıe tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Tavsiyeniz için teşekkür ederim 🤗
Tuğçe' Alıntı: Ters lung Diz üstü şınav Diz kaldırma Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir sayı falan varmı yani ne kadar yapmamız lazım günlük Ayse korkmaz' Alıntı: Kesinlikle leslıe tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Tavsiyeniz için teşekkür ederim 🤗
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #6 Leslie benim de kilo vermeme yardımcı oldu
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #7 Sudee' Alıntı: Merhaba arkadaşlar kilo vermek için evde uygulayabileceğimiz sporlar nelerdir ?? Genişletmek için tıkla ... Leslie 3 mil ve plates yapıyorum
Sudee' Alıntı: Merhaba arkadaşlar kilo vermek için evde uygulayabileceğimiz sporlar nelerdir ?? Genişletmek için tıkla ... Leslie 3 mil ve plates yapıyorum
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 15 Mart 2022 #8 Plates hiç denemedim. Leslie güzel ama çok yaparsam dizimde ödem yapıyor
@ @gulfidan_nur Aktif Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 19 Mart 2022 #9 Kılo vermek ıcın yuzlerce egzersizi kaydediyorum telefona ama hıc birini yapmıyorum 😂😂
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 19 Mart 2022 #10 @gulfidan_nur' Alıntı: Kılo vermek ıcın yuzlerce egzersizi kaydediyorum telefona ama hıc birini yapmıyorum 😂😂 Genişletmek için tıkla ... Aynı ben 😂🙈
@gulfidan_nur' Alıntı: Kılo vermek ıcın yuzlerce egzersizi kaydediyorum telefona ama hıc birini yapmıyorum 😂😂 Genişletmek için tıkla ... Aynı ben 😂🙈