Nasıl bi işlem memnun musunuz kirpiklerim çok kısa benim 🙈
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #1 Nasıl bi işlem memnun musunuz kirpiklerim çok kısa benim 🙈
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #2 Brn hiç yapmadım gerekte duymadım çünkü benim kirpiklerim baya uzun
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #4 Evet kirpik ve Kaş konusunda çok şanslıyım
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #5 Ne güzel 🙈azıcık da bende olaydı neyseki çocuklarım bana çekmemiş 😂
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #6 O zaman onlar babaya çekmiş ben mesela kaşımida hiç almıyorum
T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #7 Valla çok güzel oluyor yaptır bence hemde kirpikler besleniyor hemde güzel uzuyor
S Sudee Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #8 Bence çok güzel oluyor bende yaptırmak istiyorum
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #9 Aynur Kertişçi' Alıntı: O zaman onlar babaya çekmiş ben mesela kaşımida hiç almıyorum Genişletmek için tıkla ... Evet babaya çekmiş hepsi bana son numara onunda şükür kirpikleri çekmemiş😂 Sudee' Alıntı: Bence çok güzel oluyor bende yaptırmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende ya inşallhh çok şey istiyorum da 🙈😂
Aynur Kertişçi' Alıntı: O zaman onlar babaya çekmiş ben mesela kaşımida hiç almıyorum Genişletmek için tıkla ... Evet babaya çekmiş hepsi bana son numara onunda şükür kirpikleri çekmemiş😂 Sudee' Alıntı: Bence çok güzel oluyor bende yaptırmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Bende ya inşallhh çok şey istiyorum da 🙈😂
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 16 Mart 2022 #10 Canlarım❤️' Alıntı: Evet babaya çekmiş hepsi bana son numara onunda şükür kirpikleri çekmemiş😂 Genişletmek için tıkla ... İyiymiş kirpik konusunda cekmemeleri
Canlarım❤️' Alıntı: Evet babaya çekmiş hepsi bana son numara onunda şükür kirpikleri çekmemiş😂 Genişletmek için tıkla ... İyiymiş kirpik konusunda cekmemeleri