Yeni bir kitap almak istiyorum, var mı önerisi olan? En son hangi kitabı okudunuz?
hatiic Aktif Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #1 Yeni bir kitap almak istiyorum, var mı önerisi olan? En son hangi kitabı okudunuz?
E egemm Aktif Üye Yaş 35 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #2 Ben genelde kişisel gelişim kitaplarını seviyorum, olumlama hayata pozitif bakma açısı vb. Evrenden torpilim var kitabını tavsiye ederim
Ben genelde kişisel gelişim kitaplarını seviyorum, olumlama hayata pozitif bakma açısı vb. Evrenden torpilim var kitabını tavsiye ederim
hatiic Aktif Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #3 egemm' Alıntı: Ben genelde kişisel gelişim kitaplarını seviyorum, olumlama hayata pozitif bakma açısı vb. Evrenden torpilim var kitabını tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Olabilir, o tarzda okuyorum ama daha çok biyografi veya roman hoşlandığım türler
egemm' Alıntı: Ben genelde kişisel gelişim kitaplarını seviyorum, olumlama hayata pozitif bakma açısı vb. Evrenden torpilim var kitabını tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Olabilir, o tarzda okuyorum ama daha çok biyografi veya roman hoşlandığım türler
A asyam Aktif Üye Yaş 33 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #5 Eylul, Iki sehrin hikayesi, Katre-i matem, Son suvari okumanizi tavsiye ederim
hatiic Aktif Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 25 Şubat 2022 #6 asyam' Alıntı: Eylul, Iki sehrin hikayesi, Katre-i matem, Son suvari okumanizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler 💞 İki şehrin hikayesini okumuştum
asyam' Alıntı: Eylul, Iki sehrin hikayesi, Katre-i matem, Son suvari okumanizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler 💞 İki şehrin hikayesini okumuştum
G gmztnncc Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 26 Şubat 2022 #7 Ben daha cok siyasi kitaplar okuyorum erdal zeybekin kitaplarii cok guzel
M Melek Ziyaretçi 28 Şubat 2022 #8 Klasik eserleri her zaman öneririm yıllardır baş eser niteliğinde kitaplar var
L Leman Üye Yaş 42 Cinsiyet Kadın 28 Şubat 2022 #9 ne güzel kitap okuyan sayımız baya yüksekmiş maşallah 😊
G GözdeFAÇ Uzman Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 8 Mart 2022 #10 hatiic' Alıntı: Yeni bir kitap almak istiyorum, var mı önerisi olan? En son hangi kitabı okudunuz? Genişletmek için tıkla ... En son Hakan Günday ın Az kitabını okudum. Çok güzel ama çok zor okunan bir kitap. İçeriği konusu bakımından çok ağır. Ama dili sade güzel asyam' Alıntı: Eylul, Iki sehrin hikayesi, Katre-i matem, Son suvari okumanizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Katre-i matem çok merak ettiğim bir kitap Leman' Alıntı: ne güzel kitap okuyan sayımız baya yüksekmiş maşallah 😊 Genişletmek için tıkla ... İnşallah daha da çok yükselir egemm' Alıntı: Ben Roman okumayali baya oldu Genişletmek için tıkla ... Roman okumak beni çok dinlendiriyor ama akıcı olması lazım hatiic' Alıntı: Yeni bir kitap almak istiyorum, var mı önerisi olan? En son hangi kitabı okudunuz? Genişletmek için tıkla ... Zülfü Livaneli kitapları güzeldir. Onun dışında bin muhteşem güneşi öneririm egemm' Alıntı: Ben genelde kişisel gelişim kitaplarını seviyorum, olumlama hayata pozitif bakma açısı vb. Evrenden torpilim var kitabını tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Kişisel gelişim kitapları bana çok akıcı gelmiyor yarım bırakıyorum hep. Ama dediğiniz kitabı çok merak ettim doğrusu. hatiic' Alıntı: Yeni bir kitap almak istiyorum, var mı önerisi olan? En son hangi kitabı okudunuz? Genişletmek için tıkla ... Az isimli kitabı okudum Uçurtma avcısı kitabını öneririm Uçurtma avcısı kitabını okuyabilirsiniz Son düzenleme: 8 Mart 2022
hatiic' Alıntı: Yeni bir kitap almak istiyorum, var mı önerisi olan? En son hangi kitabı okudunuz? Genişletmek için tıkla ... En son Hakan Günday ın Az kitabını okudum. Çok güzel ama çok zor okunan bir kitap. İçeriği konusu bakımından çok ağır. Ama dili sade güzel asyam' Alıntı: Eylul, Iki sehrin hikayesi, Katre-i matem, Son suvari okumanizi tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Katre-i matem çok merak ettiğim bir kitap Leman' Alıntı: ne güzel kitap okuyan sayımız baya yüksekmiş maşallah 😊 Genişletmek için tıkla ... İnşallah daha da çok yükselir egemm' Alıntı: Ben Roman okumayali baya oldu Genişletmek için tıkla ... Roman okumak beni çok dinlendiriyor ama akıcı olması lazım hatiic' Alıntı: Yeni bir kitap almak istiyorum, var mı önerisi olan? En son hangi kitabı okudunuz? Genişletmek için tıkla ... Zülfü Livaneli kitapları güzeldir. Onun dışında bin muhteşem güneşi öneririm egemm' Alıntı: Ben genelde kişisel gelişim kitaplarını seviyorum, olumlama hayata pozitif bakma açısı vb. Evrenden torpilim var kitabını tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... Kişisel gelişim kitapları bana çok akıcı gelmiyor yarım bırakıyorum hep. Ama dediğiniz kitabı çok merak ettim doğrusu. hatiic' Alıntı: Yeni bir kitap almak istiyorum, var mı önerisi olan? En son hangi kitabı okudunuz? Genişletmek için tıkla ... Az isimli kitabı okudum Uçurtma avcısı kitabını öneririm Uçurtma avcısı kitabını okuyabilirsiniz