Kızım Artık Emmiyor Çok Üzgünüm 😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lovemam

Yeni Üye
Bu gün 3. gün oldu artık emmiyor çok üzgünüm. 8. aydayız ağzına alıp ısırıyor, gülüyor, neden böyle oldu bilmiyorum. Sağıyorum 60 cc bile çıkmadı bugün. Demekki açmış yavrum. Geceleri hep uyanırdı dün gece uyudu. Ondan önceki gece sabaha kadar ağladı 3 dişi patlamış bugünlerde anne sütünü bırakmasını istemiyordum.

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Bu davranışlar dişten dolayı. Diş çıkardığı dönemde iştahsız emmeme olabiliyor. Benim oğlum da o şekildeydi özellikle geceleri çok huzursuzdu. Dişleri çıktıktan sonra emmeye devam etti

bLeckTea

Aktif Üye
emmesinin nedenleri buyuk ihtimal gazı diş cikariyor olabilir yada atak donemi olabilir siz sürekli meme teklifi edin pes etmeyin umarim en kisa surede emmeye devam edecektir
benim kizim da artik emmemeye basladi kizlar 😭 cok moralim bozuk

Son düzenleme:

Dilara

Uzman Üye
Merak etmeyin benim 10 aylık bebeğim mama ile besleniyor diş çıkarma döneminde o da içmedi ama sonra sonra içti siz sürekli vermeye baslayin

Aycangngn

Yeni Üye
Benim kızım da öyle yapıyor bazen üzülme eminim dış cikardigi içindir kızım da dış cikariyor

Ardenbera

Üye
Banyoda tamamen cıplak kalıp oyle deneyin yemek yaparken kanguruya koyun mesela dürekli meme kokusunu alsın

Güler

Yeni Üye
dişi çıktığı için ağrı yapıyodur benim kızımda oyleydi emmiyodiye bırakmayın sütünüz gider ozaman

cemnurdanerg

Yeni Üye
diş çıkarma döneminde sıkça karşılaşılan problemlerden biride budur kaşıntı sebebiyle bebek emmeye odaklanmakta güçlük çeker bırakmamaya çalışın biberona alıştırmayın kısa sürede düzelecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...