Kızım Çok Hareketli Uyumak Bilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lovemam

Yeni Üye
8 aylık kızımın bitmek bilmeyen bir enerjisi var. Sürekli hareket halinde, yorulunca uyur diyolar ama uyumuyor. Sadece mızırdıyor. Uyku eğitimi alan ya da saklanmaktan kendi kendine uyumaya geçiren varmı neler yaptınız

Ecece

Aktif Üye
8 aylık daha çok erken sanki yaramaz olmak için. Dişiyle alakalı bir problem olmasın. Belki onun etkisiyle uyumakta zorlanıyordur.

Hareketli oldugu içinmi acaba uyumak istemiyo belki bi sıkıntısı vardır belkide uyku düzeni yanlıştır farklı bi sistem deneyin bence

Lovemam

Yeni Üye
8 aylık daha çok erken sanki yaramaz olmak için. Dişiyle alakalı bir problem olmasın. Belki onun etkisiyle uyumakta zorlanıyordur.
Altakilerive üsteki toplamda 4 dişi var yenemi diş dersiniz uyurken bile ayaklarını oynatıyo kanepeye tutunup düşüyo valla yoruldum artık

SEA

Aktif Üye
Moderatör
Canım benim oğlumda çok hareketliydi ve huysuz gece gündüz hiç yatmazdı.Meğersem diş cıkartıyormuş ondan diş çıktı biraz düzene girdi uykusu kesin prensede diş çıkartıyor

Durudamla

Aktif Üye
Genelde diş belirtisidir canım uyumaması uyku eğitimi ile felan alakalı olduğunu düşünmüyorum

Aycangngn

Yeni Üye
benim kızımda aynı sürekli kendine oyun arıyor ama uykusu gelsin diye çok yoruyorum uyumadan önce de bebek biskuvusuyle yağurt veriyorum karnı acikip hemen uyanmasin diye zaten yoğurt uyku getırı sende dene istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...