Kızımı Kreşe Verip Çalışmak İstiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Belgin

Yeni Üye
Hanımlar merhaba. Kızım 2,5 yaşında. Ben de evlendiğimden beri evdeyim çalışmıyorum ve bu beni artık çok bunalttı. 0-6 yaş arası alan kreşler var ama kızım asla bensiz durmuyor. Babasıyla bile dışarı çıktıklarında anne anne diye sayıklıyormuş. Ek olarak güvenemiyorum da kreşlere bağırıp çağırma yada tartaklama olur diye. Ne yapacağımı bilmiyorum çok bunaldım 😔

Ecece

Aktif Üye
Bence çalışmak istiyorsanız en doğal hakkınız. Tabi bilemeyiz başka ne gibi durumlar var ama ihtiyacınız olan çalışmak mı yoksa başka bir uğraş mı?
Ama kızınız sizden ayrılamıyorsa bence size ihtiyacı olduğu bu zamanlarda yanında olun. Zaten kreşe vs başlayınca ayrı kalacak.

hiraveymen

Aktif Üye
benim kizim da iki bucuk yasinda bende verdim ve çok memnundu kızım gitmek istiyordu çok güzel

tuba060718

Yeni Üye
bir kadin olarak calismak istemeniz ve bu zamana kadar calismaya alisiksaniz eger (benim gibi) sizi cok zorluyordur eminim.ancak birde soyle bakarsaniz konuya.
1 aksama kadar sizden uzak kalicak
☆ama sosyallesicek
☆ama sizi ozleyecek
2 siz aksama kadar yorulmus bir sekilde eve donuceksiniz ve cocugunuz sizi ozlemis olacak
☆sizle vakit gecirmek isteyecek ancak siz yemek yapmak ve evladinizin karnini doyurmakla ugrasmak zorunda kalicaksiniz ve ona vakit ayiramayacaksiniz cunku daha cok yorulacaksiniz ev islerinide yaparken
3 evet sosyal cocuk icin her zaman iyi deniyor size bagimli olmasi zor bir durum
☆ancak anne baba sevgisini tam almis cocuk her zaman daha basarili oldugu bilimsel olarak kanitlanmis bir gercek...
karar sizin... maddi acidan bir skintiniz yada mecburiyetiniz yoksa eger biraz daha ertelemek daha mantikli olabilir.
birde dediginiz gibi tv ekranlarinda neler goruyoruz.guvenli yer bulmakda cok zor...

• Beğen
Reactions: SEA

TugceNil

Yeni Üye
Benimde kızım gidiyordu kreşe faydasını gördüm kendisi yemek yemeye başladı iki buçuk yaşında benimki de ama virüs olayı biraz geçene kadar beklemeniz tavsiyemdir

Dilara

Uzman Üye
Benim 5 yaşında kızım yeni kreşe verebildim birde 9 aylık oğlum var çok çalışmak ıstiyorum ama oğluma ne annem bakabilir ne de kaynanam bakıcı tutsam en az 900 den aşağı değil askeri ücret bile vermiyorlar burada bilmiyorum nasıl yaparım çok üzüyor bu durum beni

karaca

Yeni Üye
Merhaba. Maddi durumunuz çalışmanızı gerektirmiyorsa çocuğunuzun yanında olun.
Yorgun eve döneceksiniz. Çocuğunuz sizi özleyecek. Sizin yükünüz iki kat daha fazla artacak. Çocuğunuzla geçirdiğimiz zamanlar azalacak. Bir de şu yönü var. Siz eğer planlı programlı bir yaşamı otutursanız. Çocuğunuzla iş dışında kaliteli zaman geçirirseniz. İkiniz açısından da kreş ve çalışmak ta çok verimli olabilir. Kreşe vermeden ve çalışmaya başlamadan önce iyi düşünüp neler yapacağınızı az çok planlamalısınız. Kolay gelsin.

Ailem

Yeni Üye
Benimde 2.5 yasinda oglum var çok kreş araştırdım ama guvenemedim evde cok sıkılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...