Kizimin kafasinda yaralar var sizce neden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Özge Topcu

Uzman Üye
Büyük kizim 12 yaşında kafasinin icinde yaralar beyaz kirmizi kanli böyle kasıyor hepsi bembeyaz kafasinin icinde doktora götürdüm denemedigimjz ilaç sampuan kalmadi hala yaralari var tavsiyeleriniz neler acaba kim gibi bembeyaz heryeri dolu kimi yeri kanli misket gibi yara seklinde

Berivan

Aktif Üye
Bence tekrar götürün yada farklı bir doktora tabi belki burda bunu yaşayan başka birileri de vardır inşallah size yardımcı olurlar

Özlem32

Yeni Üye
Büyük kizim 12 yaşında kafasinin icinde yaralar beyaz kirmizi kanli böyle kasıyor hepsi bembeyaz kafasinin icinde doktora götürdüm denemedigimjz ilaç sampuan kalmadi hala yaralari var tavsiyeleriniz neler acaba kim gibi bembeyaz heryeri dolu kimi yeri kanli misket gibi yara seklinde
Stresten çıkıyor benimde oldu zeytin yagı kullandım geçti

Rabia kocbs

Yeni Üye
Merhaba Özge hanım benim oğlum 3 yaşında onun kafasında da çıkmıştı dediğiniz gibi gtmedigim doktor kalmadı sn gttgim doktor Allah razı olsun onun sayesinde iylesti saç mantarı dediler eqzama dediler konazol die bı şampuan verdi onun sayesinde geçti .doktorunuza sorun uygun gorurse alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...