Ben pek sevmiyorum ya daha çok evciyim ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum siz neler yapıyorsunuz
F Fatma özarslan Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #1 Ben pek sevmiyorum ya daha çok evciyim ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum siz neler yapıyorsunuz
S Sebihaaa Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #2 Gezmeyi ve misafiri cok severim eşim hiç sevmez gezmeyi o yüzden evdeyiz yaz kış
B _busra_migurumi_ Aktif Üye Yaş 27 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #3 Gezmeyi kim sewmezki 🤣🤣🤣ben com sewiyorum. Ama geziyormusun diye bir sor. Tabiki hayir
M Merve çınar Üye Yaş 22 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #4 Fatma özarslan' Alıntı: Ben pek sevmiyorum ya daha çok evciyim ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum siz neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben cok seviyorum ama gezemıyorjm
Fatma özarslan' Alıntı: Ben pek sevmiyorum ya daha çok evciyim ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum siz neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben cok seviyorum ama gezemıyorjm
F Fatma özarslan Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #6 Benim eşimde şey var meselà gezmeye götür diyoruz çocuklarla köye götürüyor belkide o yüzden sevmiyorum
Benim eşimde şey var meselà gezmeye götür diyoruz çocuklarla köye götürüyor belkide o yüzden sevmiyorum
A Aysima Uzman Üye Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #7 Sebihaaa' Alıntı: Gezmeyi ve misafiri cok severim eşim hiç sevmez gezmeyi o yüzden evdeyiz yaz kış Genişletmek için tıkla ... Bende gezmeyi misafiri çok severim çom şükür eşimde bnö gibi hatta gexme konusunda o bi tık daha önde
Sebihaaa' Alıntı: Gezmeyi ve misafiri cok severim eşim hiç sevmez gezmeyi o yüzden evdeyiz yaz kış Genişletmek için tıkla ... Bende gezmeyi misafiri çok severim çom şükür eşimde bnö gibi hatta gexme konusunda o bi tık daha önde
A Ayten Aktif Üye Yaş 32 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #9 Fatma özarslan' Alıntı: Ben pek sevmiyorum ya daha çok evciyim ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum siz neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Çocuklardan sonra zor oluyor gezmek ama yine de geziyoruz
Fatma özarslan' Alıntı: Ben pek sevmiyorum ya daha çok evciyim ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum siz neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Çocuklardan sonra zor oluyor gezmek ama yine de geziyoruz
B Berivan Aktif Üye Yaş 28 Cinsiyet Kadın 16 Haziran 2022 #10 Fatma özarslan' Alıntı: Ben pek sevmiyorum ya daha çok evciyim ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum siz neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben seviyorum ama maalesef gezemiyorim
Fatma özarslan' Alıntı: Ben pek sevmiyorum ya daha çok evciyim ben evde vakit geçirmeyi çok seviyorum siz neler yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Ben seviyorum ama maalesef gezemiyorim