Kocanın karısının her dediğini yapması için dua edenler 🤲

• Konuyu başlatan Seyhan Ak
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 38
  • Görüntüleme 836
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
S

Seyhan Ak

Ziyaretçi
Hepimizin en çok istediği bir konu olabilir. Hep dua ediyorum kocam bunu yapsın istediğimi yapsın diye çok şey mi istiyorum? Bazen bir şey istiyorum kocam tam tersini yapıyor, bazen hiç yapmıyor e öyle olunca da üzülüyorum tabi. Sizde aynı dertlerden muzdarip misiniz? Sizde kocanız her dediğinizi yapması için dua edenlerden biri misiniz?

Şahmeran

Yeni Üye
Ben Allah'a hergun dua ederim tek kendim için değil tüm müslümanlik için Yarabbi sen hepimizi affeyle kalplerimizi birbirine ısındır

Şahmeran

Yeni Üye
Tabi bu kaçınılmaz bir gerçektir bunu kabullenmek gerek peki senin annen baban ne der bu işe onlar da onun ailesi gibi herşeye karışıyorlar mı yoksa ne diyorlar
Öyle ki bu yaşa kadar onu büyütüp terbiye eden annesi babasından başkası olamaz tabii ki karışacak söylenecek her ne kadar evli de olsa büyümüş de olsa onların gözünde cocuksunuzdur onların en doğal hakkıdır nasihat vermek tabii ki bunu her iki taraf için de söylüyorum

Şahmeran

Yeni Üye
Tabiki yapar kadınlari kocalarına emanet etmiş Hz. Muhammed buna şükredebiliyorsan ne mutlu sana peki eşin de senin için aynısını düşünüyor mu

Büşra aydın

Yeni Üye
Tabi bu kaçınılmaz bir gerçektir bunu kabullenmek gerek peki senin annen baban ne der bu işe onlar da onun ailesi gibi herşeye karışıyorlar mı yoksa ne diyorlar
Öyle ki bu yaşa kadar onu büyütüp terbiye eden annesi babasından başkası olamaz tabii ki karışacak söylenecek her ne kadar evli de olsa büyümüş de olsa onların gözünde cocuksunuzdur onların en doğal hakkıdır nasihat vermek tabii ki bunu her iki taraf için de söylüyorum
Karı kocanın arasına giriyorlar insanları birbirine bırakıyor
Bizim aile eşimle aramıza girmez ama eşimin ailesi arayı bozmak için elinden gelen herşey yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...