Düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra regl olunuyor
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #1 Düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra regl olunuyor
@elif Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #2 Aysima12' Alıntı: Düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra regl olunuyor Genişletmek için tıkla ... Hiç düşük yaad bilmiyorum canım
Aysima12' Alıntı: Düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra regl olunuyor Genişletmek için tıkla ... Hiç düşük yaad bilmiyorum canım
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #3 Aysima12' Alıntı: Düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra regl olunuyor Genişletmek için tıkla ... Ben 2 kez yaptın ilkinde hemen 1 ay sonra oldum diğerinde yani geçen ay düşük aytıgımda hala olmadım
Aysima12' Alıntı: Düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra regl olunuyor Genişletmek için tıkla ... Ben 2 kez yaptın ilkinde hemen 1 ay sonra oldum diğerinde yani geçen ay düşük aytıgımda hala olmadım
M Mieyar Uzman Üye Yaş 29 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #4 Maalesef bu konuda bilgim yok düşük veya kürtaj yapmadım
E EsraSelami Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #5 Aysima12' Alıntı: Düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra regl olunuyor Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım ama hatırlamıyorum tam ne zamnadi
Aysima12' Alıntı: Düşük yaptıktan ne kadar zaman sonra regl olunuyor Genişletmek için tıkla ... Ben yaptım ama hatırlamıyorum tam ne zamnadi
A Aysima12 Uzman Üye Yaş 31 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #6 Aslı sağır' Alıntı: Ben 2 kez yaptın ilkinde hemen 1 ay sonra oldum diğerinde yani geçen ay düşük aytıgımda hala olmadım Genişletmek için tıkla ... Hım demekki değişiyor belli bir günü yok
Aslı sağır' Alıntı: Ben 2 kez yaptın ilkinde hemen 1 ay sonra oldum diğerinde yani geçen ay düşük aytıgımda hala olmadım Genişletmek için tıkla ... Hım demekki değişiyor belli bir günü yok
A Aslı sağır Uzman Üye Yaş 26 Cinsiyet Kadın 15 Temmuz 2022 #7 Aysima12' Alıntı: Hım demekki değişiyor belli bir günü yok Genişletmek için tıkla ... Galıba
A Arzu Güçlü Uzman Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 16 Temmuz 2022 #8 Maalesef bilmiyorum hiç bir fikrim yok maalesef bu konuda