T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #1 Arkadaşlar çok kuru Bir cildim var neler kullanmamı tavsiye edersiniz
En İyi Cevap S S Sudee 14 Mart 2022 Hindistan cevizi yağı cildi nemlendirir pürüzsüz bir görünüm kazandırır
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #2 Madecassol krem çok güzel nemlendiriyor ve cilt problemleri için de güzel bence severek kullanıyorum Upvote 0 Downvote
B busra Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #3 Nemlendirici kremler olabilir bepaton gibi Upvote 0 Downvote
T Tuğçe Aktif Üye Yaş 24 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #4 Canlarım❤️' Alıntı: Madecassol krem çok güzel nemlendiriyor ve cilt problemleri için de güzel bence severek kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler tavsiyeniz için busra' Alıntı: Nemlendirici kremler olabilir bepaton gibi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler tavsiyeniz için Upvote 0 Downvote
Canlarım❤️' Alıntı: Madecassol krem çok güzel nemlendiriyor ve cilt problemleri için de güzel bence severek kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler tavsiyeniz için busra' Alıntı: Nemlendirici kremler olabilir bepaton gibi Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler tavsiyeniz için
Aynur Kertişçi Aktif Üye Yaş 25 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #5 Valla galiba yarimizdan çoğunda bu sorun var Upvote 0 Downvote
İ İkipaşaannesi ❤️ Uzman Üye Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #6 Hindistan cevizi yağı bir harika 😊 Upvote 0 Downvote
A Agul123 Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #7 Mevsim değişikliği her zaman ciltte kuruluk yapar. Upvote 0 Downvote
Canlarım❤️ Aktif Üye Yaş 34 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #8 O yüzden sürekli nemli tutmak lazım 🙈yoksa pul pul dökülme olabiliyor Upvote 0 Downvote
A Agul123 Aktif Üye Yaş 36 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #9 Evet özellikle mevsim geçişlerinde krensiz olmuyor Upvote 0 Downvote
S Sudee Aktif Üye Yaş 19 Cinsiyet Kadın 14 Mart 2022 #10 Hindistan cevizi yağı cildi nemlendirir pürüzsüz bir görünüm kazandırır Upvote 0 Downvote En İyi Cevap