Laktamax gerçekten süt arttırıyor mu

• Konuyu başlatan Leman
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leman

Üye
Bildiğiniz üzere laktamax süt arttırıcı bir kapsül diye biliniyor. Pembemsi bir kutusu var daha önce gördüm. Peki laktamax süt arttırıcı kapsül kullananlar konu hakkında bilgi verebilir mi? söylenildiği gibi sütü arttırıyor mu var mı aramızda kullanan?

En İyi Cevap
Bebeğinizi en az 6 ay emzirmeye çalışın, eğer çalışıyorsanız da sütünüzü sagip evde bakıcıya bırakın, sütüm az yetmiyor diyorsanız kayısı, ve kuru üzümü şekersiz kaynatın ve suyunu için, meyvelerini de yiyebilirsiniz. Mümkün olduğunca doğal beslenin ki çocuğunuzu sağlıklı olsun, ben üç çocuk büyüttüm ve hiçbirinde hazır mama , hazır gıda vs hatta verilen vitamin damla dahi kullanmadim..

Anne

Yönetici Anne
Moderatör
Bu tür ürünler her ne kadar destek olsa da daha doğal yolları terci etmelisiniz. Örneğin süt yapan yiyecekler konusunu takip edip daha doğal besinlerle sütünüzü arttırmayı deneyebilirsiniz. Ben şahsen çok mecbur kalmadıkça bunları tercih edilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca dilerseniz sütünüzü arttırmak için aşağıdaki konuyu okuyarak bilgi alabilirsiniz:

Serap

Yeni Üye
  2. Erkek
Bebeğinizi en az 6 ay emzirmeye çalışın, eğer çalışıyorsanız da sütünüzü sagip evde bakıcıya bırakın, sütüm az yetmiyor diyorsanız kayısı, ve kuru üzümü şekersiz kaynatın ve suyunu için, meyvelerini de yiyebilirsiniz. Mümkün olduğunca doğal beslenin ki çocuğunuzu sağlıklı olsun, ben üç çocuk büyüttüm ve hiçbirinde hazır mama , hazır gıda vs hatta verilen vitamin damla dahi kullanmadim..

En İyi Cevap

Aynur

Yeni Üye
Ben doğum yaptigimda hiç sütüm gelmemişti eczane humana önermişti onu kullandım gerçekten çok işe yaradı herkese tavsiye ediyorum humana

2gülşah

Üye
Yeni doğum yapmış olan anneler, bir yandan sütü artırmak için büyüklerimizin gösterdikleri yöntemler, bir yanda arkadaş önerileri arasında çaresizce önüne konan her besini yemeye başlarlız gerçekten işe yarıyo olmalı bende duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...